Fact Friday #3: De herfst is begonnen!

Fact Friday #3: De herfst is begonnen!

Dit is niet mijn meest verrassende Fact Friday, maar ik wil het gewoon even hebben over de herfst. Joepie! Of toch iets minder joepie voor sommigen. De herfst heeft heel veel leuke dingen en de herfst heeft minder leuke dingen. Ik ga er een aantal opnoemen in deze post!

De één zegt dat herfst op 1 september begint, de ander op 21 september en weer iemand anders zegt dat het 23 september is. Wel ja, het is vandaag 23 september dus het is nu in ieder geval 100% herfst. En dat is ook best wel te merken aan het weer. Vorige week werden we nog flink verwend met tropische temperaturen, deze week moeten we het doen met een gemiddelde van 20 graden. Mij hoor je niet klagen! Ik vind 20 graden een heerlijke temperatuur en ben vaak veel productiever met een iets lagere temperatuur. Tegelijkertijd ben ik al hartstikke blij dat het niet de hele dag staat te regenen. Ja, dan word ik wel een beetje depri.

Ik ga een aantal voor en nadelen op een rijtje zetten. Misschien ben jij het met sommige dingen echt totaal niet eens: laat me dit dan vooral weten in de comments onder deze post!

De nadelen:
– Het is vroeg, heel vroeg, donker.
– De temperatuur gaat omlaag.
– Het regent soms dagenlang.
– Je komt in een herfstdipje en je hebt nergens zin in.
– De McDonald’s heeft de Iced Fruit Smoothie Bosvruchten uit het assortiment gehaald(!!!!)
– Het lekkerste fruit zoals aardbeien en meloen hebben hun beste tijd weer gehad.
– De bladeren vallen van de bomen. Gladheidsalarm!

Oké, ik kan eigenlijk niet echt meer nadelen bedenken. Die zijn er vast wel, maar laten we gewoon lekker doorgaan met de voordelen van de herfst!

De voordelen:
– Het is vroeg donker en dat is knus!
– Je kunt kastanjes gaan zoeken in het bos.
– Starbucks heeft de PUMPKIN SPICE LATTE(!!!!) weer in het assortiment.
– Het is bijna kerst.
– Je mag weer warme kleding aan.
– Je hoeft je niet schuldig te voelen als je alleen maar binnen aan het Netflixen bent.
– Je zweet niet meer van je fietstocht naar school.
– Al je accessoires zoals sjaals, mutsjes en handschoenen mogen weer tevoorschijn komen!

Ach, eigenlijk nog veel meer. Een seizoen is maar net hoe je het zelf maakt! Mijn tips zijn in ieder geval als volgt: Ga de natuur in! In de herfst is de natuur toch echt wel op z’n mooist, maar geniet ook vooral een avondje in bed met Netflix aan. Daar is écht niks mis mee!

Liefsje,

Lisa

ps: heb je iets waar je graag meer over wilt weten/lezen? laat het mij dan vooral weten! stuur een berichtje of laat iets achter in de comments. 0 gedachten over “Fact Friday #3: De herfst is begonnen!”

Geef een reactie