Zo, dus wat is jouw verhaal?

Zo, dus wat is jouw verhaal?

Ik spendeer heel veel uren van mijn leven in de trein en bus. Dit kan heel vervelend zijn, maar ik probeer hier altijd het positieve van in te zien en ik vermaak mijzelf altijd prima onderweg naar school etc. De laatste dagen zat ik na te denken over een leuke post voor mijn blog. Ik had een klein beetje last van een writers block en wist gewoon niet waar ik over moest schrijven. 

Kijk jij ook altijd om je heen in de trein of ben jij iemand die alleen maar richting het scherm van je telefoon of laptop kijkt. Ik ben denk ik een beetje een mengelmoes van die twee. Ik vind het namelijk heerlijk om om mij heen te kijken. Niet alleen in de trein trouwens. Ik kan ook uren op een terras zitten. Mensen kijken. Heerlijk!

Nieuwsgierig is ook echt my middle name, want soms vind ik het gewoon frustrerend dat ik het verhaal van sommige mensen niet weet. Dan zit ik in de trein en zie ik een man heel druk bezig zijn op zijn laptop. Gefrustreerd, druk, onrustig, bang; wat is er met hem aan de hand? Waar is hij mee bezig? Wat doet hij in het dagelijks leven? Ja, het liefst zou ik het allemaal weten. Best erg toch?!

Ik vind andermans leven soms gewoon heel interessant. Niet altijd hoor, maar soms wil ik gewoon even lekker nieuwsgierig zijn en weten hoe het precies in elkaar zit. Ik geloof er niks van dat ik de enige ben die dit heeft, dus geef het maar gewoon toe als je er ook zo over denkt!

Gisteren zat ik een tijdje te wachten op station Amsterdam Zuid. Ten eerste heb ik daar echt mijn ogen uitgekeken, heel veel mooie mannen in pak (damnnnn!!!!) Ten tweede heb ik daar zo zitten genieten. Het zonnetje scheen en ik zat lekker met mijn Chai Tea Latte in het zonnetje. Zonnebril op en mensen kijken; ideaal, want met een zonnebril op zien mensen vaak ook niet dát je ze aan het bestuderen  bent.

Misschien moet ik een beetje misbruik gaan maken van mijn journalistieke vaardigheden trouwens. Op jacht naar knappe mannen in pak voor een (fake)interview. En dan aan het eind zeggen dat ik wel écht hun nummer nodig heb, want ik wil mijn artikelen altijd even na laten lezen voordat ik het online zet. Mwoehaha, evil thoughts. Mega goed idee wel.

Tot die tijd blijf ik lekker genieten van andere mensen. Dus lieve mensen, maak je geen zorgen als ik je een hele tijd aan zit te kijken. Ik ben dan gewoon in mijn hoofd een profiel aan het maken van wie je bent en wat je doet. Hopelijk komt het iets in de buurt en ach, anders moet je mij maar gewoon lekker laten gaan.

Liefsje,

LisaGeef een reactie