En toen was ik verliefd…

En toen was ik verliefd…

Het gebeurde allemaal op een normale donderdagavond. Eerst even lekker een uur lang ‘Gieren met Goor’ op RTL en vervolgens een uurtje honger kweken bij het bruidstaartenprogramma van John Williams. Tijdens de break werd ik verliefd… Nee mam, het gaat hier niet over een lekkere hunk, Johnny Depp belt maar niet terug, maar over SCHOENEN!

Ik had nooit gedacht dat je verliefd kon worden op schoenen, maar het is mij gisteravond toch echt overkomen. Wauw! Ze zijn niet eens mega duur en ik kan ze echt makkelijk betalen en toch twijfel ik of ik ze wel moet kopen. Misschien heb ik advies van jou nodig. Kijk maar snel even mee.

Dit zijn ze:
schermafbeelding-2016-10-21-om-10-45-27
HET ZIJN GEWOON FREAKING GLITTERHAKKEN! OH MY GOODNESS!

Ja, ik ben het met je eens… Ze zijn misschien wel een beetje té hysterisch en kitcherig. Maar come on, kijk nou! Ik zie mezelf al helemaal door het dorp paraderen met mijn over the top glitterhakken. Helemaal de blits maken, helemaal te gek!

Vrouwen en schoenen; het houdt niet op! Normaal gesproken heb ik helemaal niet zo’n schoenentic en maak je mij veel blijer met een nieuwe zonnebril, ja echt waar. Maar deze schoenen staan hoog – TORENHOOG – op mijn verlanglijstje.

Misschien moet ik eerst even nadenken of ik deze schoenen echt ga dragen. Het zijn namelijk niet echt van die dingen die je aandoet tijdens het boodschappen doen. Al helemaal niet in het pittoreske dorp waar ik woon. Aan de andere kant zijn het misschien júist schoenen die je aandoet tijdens het boodschappen doen.

Ik heb geen man nodig, mam; ik wil deze schoenen.

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “En toen was ik verliefd…”

Geef een reactie