Ik ben een beetje afwezig, sorry

Ik ben een beetje afwezig, sorry

Ja lieve mensen, ik heb al bijna 1.5 week niks gepost op mijn blog. Me-ga sorry! Maar voor diegene die het niet weten wil ik graag even mijn excuses aanbieden en een korte verontschuldiging schrijven…

Momenteel studeer ik in het laatste jaar van mijn opleiding en dat betekent dat ik bijna mag/kan afstuderen! Ja, joepie, YES! Helaas is het nog lang niet zo ver; ik moet eerst nog mijn minor Journalistiek met een goed resultaat afronden en dan heb ik ook nog een side projectje lopen wat niet heel vlot gaat. 

But, I am on the goede way hoop ik! Daarom helaas wel even wat minder blogposts van mij. Mijn welgemeende excuses. Op de momenten dat ik tijd heb voor het schrijven heb ik last van een welbekende writersblock. Ik weet het… geen excuus, maar toch. 

Ik heb een petit peu/best wel veel beetjes last van stress… Ach; ik ga echt wel weer bloggen hoor. 

Heb geduld, alsjeblieft! Ik ben zo snel mogelijk terug! 

Liefsje,

LisaGeef een reactie