Friday Favourites: 1

Friday Favourites: 1

Joehoe! Het is weer vrijdag en vandaag betekent dat, dat het tijd is voor een nieuwe rubriek. Mijn Fact Friday’s waren natuurlijk hartstikke leuk, maar ik werd een beetje inspiratieloos en wilde graag een andere rubriek leven in blazen. De Fact Friday’s blijven wel bestaan, maar ze komen wat minder vaak online! Niet getreurd want vandaag maak je kennis met de Friday Favourites! 

Oké Annemerel, stiekem heb ik dit idee van je gestolen en ik hoop heel erg dat je het niet erg vindt, maar ik vind dit zó’n leuk idee! Elke vrijdag post ik een blog waarin ik een aantal favoriete dingen van mij toelicht. Denk bijvoorbeeld aan mijn favoriete drankje van de week, mijn favoriete kledingstuk van de week of mijn favoriete liedje van de week. Het komt allemaal voorbij en ik ben echt super excited om te beginnen met deze rubriek.

Favourite song: Let me love you – DJ Snake & Justin Bieber

Ja super mega guilty- ik weet het, maar dit is echt mijn liedje van de week! Ik luister het werkelijk overal. Ik word ermee wakker en sta ermee op. Ik weet niet waarom ik dit ineens zo’n leuk liedje vind. Ik ben helemaal niet zo’n Justin Bieber-fan, maar de laatste tijd zijn die JB songs gewoon zó goed en vooral heel catchy. Ik zie nu dat dit nummer al drie maanden oud is. Oeps, ik heb het serieus een week geleden pas ontdekt. Ach ik blijf nog even lekker meezingen met Biebs.

Favourite lunch spot: Metropolitain, Amsterdam
IMG_2572.JPG
Afgelopen dinsdag moest ik ’s ochtends in Amsterdam zijn en toen vond ik het best een goed idee om maar meteen een dagje Amsterdam te plannen. Ik vroeg bestie B of ze zin had in een dagje Amsterdam en die zei natuurlijk ‘Ja!’. We hebben geluncht bij Metropolitain in Amsterdam en oh my, oh my! Dit was echt één van de lekkerste lunches die ik ooit heb gehad. Ik had de veggie brioche en het was echt om te smullen. Ik weet niet eens wat er allemaal opzat, maar het was echt té lekker. B had een baguette avo en ook die was echt overheerlijk. Een stokbroodje rijkelijk belegd met avocado, ei en bacon. Die bacon hoef ik dan niet per sé, maar de baguette avo staat zeker op mijn to eat-lijstje voor de volgende keer!

Favourite show: The Crown

BINGE WATCH ALARM! BINGE WATCH ALARM! Serieus mensen. Deze nieuwe Netflix serie mag je niet missen. Ik wil niet te veel verklappen, maar als je van royality houdt dan moet je dit echt gaan kijken. De serie heeft Netflix 110 miljoen euro gekost en dat zegt ook wel iets over de kwaliteit van de serie, vind ik. Diamanten, juwelen, koninginnen, prinsessen en prinsjes; deze serie is mijn nieuwe verslaving. Ik heb gelukkig net Gossip Girl voor de derde keer uitgekeken en ook de laatste aflevering van Modern Family is voorbij, dus ik heb alle tijd voor een nieuwe serie. Lieve mensen, kijken!

Favourite shoes: Glitterhakken van River Island
IMG_2632.JPG
Ik schreef al eerder een blog over deze waanzinnig mooie schoenen. Klik hier! Afgelopen dinsdag heb ik ze voor het eerst in het echt gezien en sindsdien zitten ze in mijn hoofd. Ik kan het ook gewoon niet loslaten en snap niet zo goed waarom ik ze niet gewoon gekocht heb. Ze zijn niet mega duur, maar aan de andere kant vraag ik me af of ik ze ooit aan zal trekken. Waarom?! Ik kan ze prima naar school aan, want yolo. Ik kan ze ook gewoon aan doen als ik boodschappen ga doen, want yolo en ik kan ze ook aan doen tijdens kerst, oud en nieuw en mijn verjaardag! Misschien moet ik ze toch maar gaan kopen?

Have a Fabulous Friday!

Liefsje,

LisaGeef een reactie