Friday Favourites: 2

Friday Favourites: 2

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

Het is weer tijd voor mijn tweede Friday Favourite! Wat was het weer een week hè. Onwijs koud, natte sneeuw, de Amerikaanse verkiezingen (omg!) en ja nog wel meer. Ik heb weer een aantal favorietjes verzameld en deze op een rij gezet.

Favourite song: Give – You Me At Six

Je verwacht het misschien niet direct, maar ik ben dus al een aantal jaar reuze fan van You Me At Six. Ik leerde ze kennen toen ze in het voorprogramma van Paramore stonden. Toen was het echt nog een punkbandje en tegenwoordig zijn ze wat meer rock aan het worden. De nieuwste single Give vind ik echt heel erg tof. Afgelopen weekend waren ze te gast bij Sander Hoogendoorn in het programma That’s Live van 3FM. Ik kon er helaas niet bij zijn, maar heb wel genoten van de beelden! Een dikke aanrader en om het ook terug te kijken klik je HIER.

Favourite food: Vega schnitzel van Valess
Sommigen van jullie weten misschien wel dat ik sinds een aantal maanden geen varken en rund meer eet. Waarom niet? Ik was op een barbecue en werd gewoon misselijk van alle stukken rauw vlees die daar zo naast elkaar lagen. Nee, ik werd er niet gelukkig van. Daarom eet ik nu alleen nog kip en vis en probeer ik ook zoveel mogelijk vegetarisch te eten. Nou lieve mensen, de vega schnitzel van Valess is echt mega über lekker. Het smaakt dus echt veel lekkerder dan een echte schnitzel. Dus voor alle vega’s, en niet vega’s; proberen!

Favourite movie: Crazy, Stupid, Love
8950ac8b4401fca7185332f4b9a5ccf9
Ryan Gosling heeft 1 van de hoofdrollen. Need I say more? Nee, dat dacht ik al. Deze romantische komedie is echt perfect voor elke gelegenheid. Een avondje met vriendinnen, met je liefje of gewoon in je all by yourself op de bank. Het is een heerlijke film met herkenbare anekdotes. Ohja, Ryan Gosling trekt zijn shirt uit. Dit fantastische moment kun je vinden op 1:08:30. You are very very welcome. 

Favourite app: Snapchat
IMG_2808.jpg
Ik ben dus echt een fanatiek Snapchatter en er gaat geen dag voorbij dat ik niet even een snapje verstuur. (Hmm, ja soms komt dit toch wel voor.) De filters op Snapchat zijn ook echt genieten. Hondjes, vissenkomhoofd, aliën en de felbegeerde faceswaps blijven leuk. Deze app ken je waarschijnlijk allang, maar hoe leuk is het dat je mij ook toe kunt voegen op Snapchat! Als je een foto maakt van mijn Snapchatcode in de bovenstaande foto dan kun je mij easy peasy toevoegen. Tot zo!Geef een reactie