Friday Favourites: 3

Friday Favourites: 3

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

Dit was best een leuke week. Ik had assessment op school en behaalde 15 HEEL belangrijke studiepunten, bestie B. was jarig en dus was het feest en ik maakte leuke afspraken waar ik hopelijk in de toekomst meer over kan vertellen. Een leuke week met nieuwe favorietjes! Oh, ja, sorry het is inmiddels een paar dagen laat. Ik was druk!

Favourite Song: Ballon – Jayh

Ik kwam er pas na tien keer luisteren achter dat het een Nederlands liedje is. Ik weet eerlijk gezegd niet of dit iets over mij zegt, of over de zanger. Anyway, het is een super lekker en vrolijk liedje en ik luister het graag tijdens het sporten. Geloof mij, je gaat er als een speer vandoor!

Favourite Drink: Verse grapefruitsap
IMG_3193.jpg
Heeeeeeel zuur, maar heeeeel lekker. Mijn lieve oma gaf mij een paar grapefruits mee zodat ik daar lekker een vers sapje van kon maken. Ik vond het deze keer iets té zuur en heb er daarom een theelepeltje stevia aan toegevoegd. Dit maakte het echt 100 keer beter en ik baalde als een stekker toen mijn glas weer helemaal leeg was. Als je een beetje van zuur houdt en je bent op zoek naar een lekker gezond en vers drankje; pers dan eens wat grapefruits uit!

Favourite Moment: Punten scoren!
Afgelopen maandag moest ik assessment doen op mijn school in Leeuwarden. Man, wat was ik zenuwachtig. Er hing best wel iets vanaf, want dit waren (m.u.v de minor) de laatste studiepunten die ik nodig had voor het afstuderen! Blijkbaar waren de zenuwen helemaal niet nodig, of ze hebben mij heel goed geholpen; want ik heb alle punten gewoon keihard binnengehaald! ME-GA blij! 🙂 Nu nog even een paar weken bikkelen voor mijn minor en dan afstuderen. Joepie!

Favourite Quote: ”You get what you work for, not what you wish for”

712c8f8a0e3493974cf243b5dff93279
Deze quote staat een beetje symbool voor de periode waar ik nu in zit. Hartstikke druk met school, werk en dan ook nog leuke dingen en ontspanning zoeken daaromheen. Daarom vind ik dit een heel belangrijke en ook goed passende quote voor mij. Als je iets wilt, dan moet je er soms keihard voor werken! Afgelopen week is wel weer gebleken dat dit echt zo is. Proud of myself! 

Tot vrijdag!

Liefsje,

LisaGeef een reactie