Friday Favourites: 4

Friday Favourites: 4

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

Wat een week, lieve mensen. Herkansingen, meetings, feestjes en ik was voor het eerst ever, ja echt, in Rotterdam. Genoten! Dit was mijn week in mijn Friday Favourites.

Favourite Town: Rotterdam
Never was ik ever in Rotterdam geweest. Gisteren kwam daar verandering in want ik moest voor een meeting afreizen naar de stad van Feyenoord. Ja sorry, Feyenoord is echt het eerste wat in mij opkomt als ik aan deze stad denk. Ik was echt in shock toen ik in Rotterdam rond liep. Het is echt een heel mooie stad en toen ik op dit plekje aankwam was ik helemaal verkocht. Zó mooi!

Favourite Product: L’Oreal Pure Clay Maskers IMG_3331.JPG
Het ziet er misschien niet zo heel flatteus uit, maar het werkt als een tierelier en is echt fantastisch spul. De nieuwe clay maskers van L’Oreal zijn wat mij betreft een blijvertje. De maskers zijn er in drie verschillende varianten en ik heb de oranje en grijs/zwarte gekocht. De oranje heeft een exfoliërende werking en verwijdert dode huidcellen. Er zit een klein scrubje in en hij ruikt ook nog eens heel erg lekker. De oranje ruikt een beetje naar de sauna, wat ik echt heel fijn vind. De zwarte ruikt iets minder lekker, maar alsnog heel goed! Dit masker heeft een detoxerend effect en ontgift je huid. Mijn huid voelt zachter aan en ziet er gezonder uit. Ik vind dit echt een top product en dat voor slechts tien euro per potje! #nospon #helaasniet

Favourite Picture: Cats everywhere!
IMG_3318.JPG

Mijn Instagram stond ineens vol met kattenfoto’s. Ik poste eerst een foto met lieve Lot, de kitten van mijn nichtje, en een dag later wilde ik heel graag even poseren met mijn eigen lieve pussy Amy Mae. Deze foto is niet echt van haar mooiste kant genomen, onderkin alarm. Maar god wat ben ik dol op dit poezenbeest. Ik kreeg haar vorig jaar voor mijn verjaardag en we zijn echt best friends. Soms denkt zij hier iets anders over, maarja, zo zijn katten he!

Favourite Song: Lost on You – LP

Dit is echt één van de beste liedjes van het moment. Echt waar. Ik ga er verder niet eens meer iets over zeggen. Gewoon luisteren!

See ya next Friday!

Liefsje,

LisaGeef een reactie