Oh my! Het is SYB!

Oh my! Het is SYB!

Ik zal het niet onder stoelen of banken steken; ik ben best wel een beetje fan van Syb van der Ploeg. Waarom? Ik heb werkelijk geen flauw idee. Ik vind het gewoon een hele talentvolle en mooie man en daarom was afgelopen zaterdag een dag die ik niet snel zal vergeten.

Die avond ging ik namelijk samen met mijn lieve ouders naar de theatervoorstelling van Syb van der Ploeg en Wiebe Kaspers. Ik had er erg veel zin in en was benieuwd naar de voorstelling. Het was een hele intieme setting, er waren zo’n 60/70 mensen aanwezig, en de sfeer was uniek! Ik zat op de tweede rij dus kon alles goed zien, maar volgens mij had je zelfs vanaf de achterste rij het gevoel alsof je vooraan zat.

Anyway, om maar snel naar de clue van het verhaal te komen: Ik mocht zingen met Syb. Nou jongens, dat was echt wel een dream coming true hoor, geloof het of niet. Tijdens de pauze mocht iedereen een liedje aanvragen. Dit moest je opschrijven op een papiertje en het papiertje moest je vervolgens in de hoge hoed doen. Nou oké, doen we natuurlijk. Mijn pap en ik zijn helemaal weg van Syb’s vertolking van Queen’s nummer; The Show Must Go On. Dit heeft hij een keer gezongen bij het tv programma ‘De beste zangers van NL’ en ik wist dus direct welk nummer ik aan moest vragen.

IMG_2792.JPG

Na de pauze was het tijd om de hoge hoed erbij te pakken. Iemand uit het publiek mocht er een papiertje uitpakken en ja hoor, wiens liedje wordt als eerste uitgekozen. Precies. Die van mij. Helaas mocht ik niet gewoon lekker blijven zitten, maar moest ik opstaan en naar voren komen om het nummer samen met Syb te zingen. Ik was BLOED nerveus. Echt waar. Hij stond ineens zo dichtbij me en ik vond het allemaal wel heel spannend ineens. Dus ja, je raadt het al, ik was de tekst kwijt. Dus Syb zei dat ik dan maar moest blijven staan en mooi staan te wezen. Ok, duidelijk.

Na een paar regels wist ik toch wel weer wat tekst te herinneren en zong ik het refrein uit volle borst, of nou ja soort van, mee. Het was leuk. Ik genoot ervan, het publiek genoot ervan en man oh man, ik ben weer een ervaring rijker.

Dus Syb (en Wiebe), wanneer gaan we samen een tour door Nederland doen?

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “Oh my! Het is SYB!”

Geef een reactie