Sunday Funday

Sunday Funday

Sunday Funday! Nou, is dat ook wel werkelijk zo? Ik verbaas me vaak een beetje over deze combinatie van woorden. Sunday. Funday. Is zondag echt zo’n ontzettend funday? Of klinkt het gewoon lekker en hebben we het daarom maar achter elkaar gezet?


Bij mij is zondag eigenlijk meer een dag die overal een beetje tussen in zit. Zaterdag is vaak wel een productieve en leuke dag en de maandag is vaak weer de dag dat het allemaal weer gaat beginnen. Ik weet het niet hoor, maar op zondag doe ik (over het algemeen) echt bar weinig. Op bed liggen tot vét laat, in mijn onesie rond lopen tot nog veel later en lekker ongezond eten all day long. Daar is overigens niks mis mee hoor, maar wat doen die mensen allemaal als zij een sunday funday hebben?

A sunday well spent, brings a week of content. Ja, daar kan ik op zich wel iets meer mee en toch kan ik echt niet heel mega super productief zijn op zondag. Maar daar is het toch ook een zondag voor? Het ligt natuurlijk ook wel een beetje aan mijn planning van de rest van de week. In de zomermaanden, en soms ook wel maanden, heb ik een hele rare planning en een heel raar ritme door werk. Dan ben ik op zondagochtend om 11.00 klaar met werken en heb ik heel veel zin om allerlei leuke dingen te doen die dag. Maar het komt ook vaak genoeg voor dat ik juist om 11.00 meteen naar huis fiets, in bed ga liggen en daar de rest van de dag niet meer uit kom.

Het moge duidelijk zijn; op dit moment is sunday absoluut niet mijn funday. Misschien is het wel een funday, maar niet mijn favoriete funday. Ik zit er nu over na te denken en volgens mij heb ik eigenlijk helemaal geen favoriete funday. Ik probeer elke dag van de week altijd zo leuk mogelijk te maken. De ene keer pakt dit iets beter uit als de andere keer, maar over het algemeen is elke dag wel een feestje bij mij.

Over feestjes gesproken. Over vijf weken ben ik jarig! Oh la la, dat is echt al bijna. Dat betekent ook dat het bijna kerst is. Dat betekent dat ik bijna mijn nieuwe kerstjurkje aan mag trekken. YES! (Ja, ik weet het, ik heb nu al een kerstjurkje gekocht.) 

Liefsje,

LisaGeef een reactie