Dit was mijn 2016!

2016. Wat een jaar; ik vond je eigenlijk echt helemaal niks aan. Toch heb ik best een paar leuke dingen mogen doen en dat wil ik in deze post graag met je delen. Mijn hoogtepunten van 2016 in één blog. Hopelijk vergeet ik niks…

– Mijn trip naar Berlijn samen met mijn lieve mama. De stad zelf was geen groot succes, maar wat hebben we het onwijs gezellig gehad!
– De leukste stage ooit bij Girlscene! Wat heb ik ontzettend veel geleerd tijdens mijn stage in Amsterdam en het was altijd mega gezellig.
IMG_0669.JPG
– Al mijn werkdagen bij het Dolfinarium. Ik ben echt super blij en trots op mijn werk hier en heb super genoten van het werken met lieve collega’s en leuke dieren.
– Een spontane en korte city trip naar Parijs met mijn bestie B. Twee dagen Parijs, maar toch zó veel gezien en meegemaakt. Echt voor herhaling vatbaar!
– LaLaLand met lieve vriendjes en vriendinnetjes. Een gratis festival in Harderwijk wat ieder jaar weer één groot feest is. Genieten.
– Schaatstraining geven in Leeuwarden. Dit doe ik, uiteraard, alleen in de wintermaanden, maar het is zo ontzettend leuk en het verdient echt een plekje in mijn hoogtepunten van 2016.
IMG_2152.JPG
– Die dag dat mijn lieve kids club vriendinnetjes van Egypte mij op kwamen zoeken op het Dolfinarium. Zo leuk om die lieve meiden weer te zien!
– Een dagje naar Duitsland. Ik ben dit jaar best wel veel in Duitsland geweest, maar een dagje is ook echt de moeite waard! Even lekker goedkoop shoppen en daarna weer naar huis, ideaal.
– Voor het eerst EVER naar de Canal Parade van de Gay Pride in Amsterdam. Ik keek mijn ogen uit, zó tof!
– Met mijn ooms en tante een toch over de veluwe fietsen. Het was intens warm, ik had mij onwijs verkeken op de veluwse heuvels en was ka-pot na afloop, maar het was leuk!
IMG_3539.JPG
– Een weekendje kerstmarkten afstruinen met mama in Duitsland. Lebkuchen, glühwein en veel lichtjes en knusheid.
– Een echte slang vasthouden bij vriendinnetje Nadia thuis. Ik vond het in eerste instantie doodeng, maar al snelde voelde ik mij een echte mrs. Vonk. 😉
– Met Syb van der Ploeg samen een liedje zingen. Ik ben mega fan van hem en je leest alles over dit bijzondere optreden als je HIER klikt!

Nu is het tijd voor nieuwe herinneringen in 2017!

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “Dit was mijn 2016!”

Geef een reactie