Friday Favourites: 5

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

Deze week was eigenlijk best wel bijzonder. Ik was jarig, ging uit eten, dronk lekkere cocktails en kreeg goed nieuws van school. Kortom, een leuke week!

Favourite drink: Strawberry Mojito
img_4087
Holy amazeballs; deze cocktails was echt heel erg lekker. Ik bestelde deze tijdens mijn verjaardagsetentje bij La Cubanita en wilde het liefst nog twintig bestellen. Het is dus gewoon een normale mojito, maar dan met een aardbeiensmaakje. Ik ben echt super fan van aardbei, maar toch was het niet te overheersend. Nog een heel groot voordeel: de cocktail was niet te zoet, en dat is vooral heel fijn.

Ohja trouwens, La Cubanita is echt mijn secret love hoor. Goedkoop tapas eten en het is ook nog eens kneiter lekker! Vers afgebakken turks brood met aïoli, gefrituurde stukjes kip in een honingsausje, gegrilde mais met zout en nog zoveel meer. Genieten!

Favourite moment: Mijn verjaardag!

Processed with VSCO with a5 preset
Afgelopen zaterdag was het zo ver… MY BIRTHDAY! Ik ben alweer 22 jaar geworden en nu wordt het toch echt tijd om volwassen te worden. Nee, oké, hoeft niet. 🙂 Ik heb het gevierd met familie en vriendin en het was echt een TOP dag. De dag begon met warme apfelstrudel en lekkere hapjes en eindigde met heel veel gin tonics. Pri-ma! Ik kan nu al niet wachten tot mijn volgende verjaardag. Zin in.

Favourite song: ALLE KERSTGERELATEERDE LIEDJES

Het is bijna kerst, het is bijna kerst! Na mijn verjaardag val ik gelukkig niet in een grote dip, want ik kan dan weer uitkijken na 14 dagen later; kerst! Mijn moeder luistert al ongeveer 2 weken naar de Skyradio Kerstzender en ik moet bekennen dat de kerstmuziek al wel een beetje begint te vervelen. Tegelijkertijd moeten we er nu maar van genieten toch, nu kan het nog en nu is het nog redelijk te verantwoorden.

Niet zo heel veel favourites deze keer, maar dat komt eigenlijk omdat ik er TE veel heb deze week. En ja, ik kan niet zo goed kiezen welke ik dan wil kiezen. Je suis très desolée!

See ya next friday, loves!

Liefsje,

LisaGeef een reactie