Friday Favourites: 6

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

De week voor de kerst! Och, wat heb ik toch weer zin in de kerst, echt mijn favoriete tijd van het jaar. De zoektocht naar hét perfecte kerstjurkje is best wel heel erg mislukt, maar gelukkig heeft mrs. herself nog genoeg jurkjes in de kast hangen die ook prima als kerstjurkje kunnen fungeren. Hooray! Mijn favorieten van deze week? Uhh…

Favourite product: Coconutspread (Hallelujah!)
IMG_4194.jpg
Ik ben echt mega mega mega, ja mega, fan van kokos. Verse kokosnoot, stukjes kokos, kokoswater, kokosmelk; you name it, i’ll probably love it. Kokos heeft gewoon zo’n heerlijke tropische smaak waar ik heel erg blij van word. Dit heerlijke product vond ik bij de Lidl in het kerstschap. Ik had het een tijdje geleden al in de folder zien staan, maar was het vergeten te kopen en te testen. Maar echt, nu het nog kan ga ik er een flink aantal inslaan. Wat een genotje is dit!

Favourite dress: Mijn kerstjurkje!
IMG_4514.JPG
Dit is echt een heel super mooi en fijn jurkje! Het jurkje is van de ZARA en het is van velvet stof. Heerlijk zacht en dus ook prima te dragen buiten de feestdagen om. Het jurkje kruipt niet omhoog tijdens het lopen en dat is ook een zeer fijne bijkomstigheid. Het kettinkje wat ik hier draag is van de HEMA en er staat een ‘L’ op; van mijn lieve oma gehad!

Favourite place: De heide en het bos
IMG_4561.JPG
Een blauwe lucht, mooie heide en het frisse bos. Ik ben er helemaal verliefd op. Meer uitleg heb je niet nodig toch?

Deze week een korte friday favourites, volgende week maak ik een 2016 favourite special voor jullie, met al mijn favorieten van het jaar 2016!

Fijne kerst,

Liefsje,

Lisa

 Geef een reactie