Happy, Happier, Happiest!

Van die dagen waarop alles op zijn plek lijkt te vallen, dat zijn toch echt wel de beste, mooiste en fijnste dagen ooit. Het lijkt voor mijn gevoel een tijdje geleden dat ik zo’n dag heb gehad, maar gisteren was er weer eentje. Ik ben DOL blij!

Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerplannen. In februari ben ik drie jaar bezig met mijn opleiding en ik wil nu eigenlijk wel afstuderen. Dat is eigenlijk een half jaar te vroeg, maar ik heb een heel schooljaar in een half jaar weten te proppen waardoor ik nu dus voorloop. Die voorsprong wil ik niet laten schieten en daarom wil ik in februari gaan afstuderen.

Ik dacht echt een heel toffe afstudeerplek te hebben gevonden, maar helaas. In overleg met school bleek dit toch niet de perfecte match voor mij te zijn. Ik baalde als een stekker, want in mijn hoofd had ik alles natuurlijk al gepland en zag ik het al helemaal voor me. Ik kon onmogelijk bij de pakken gaan neerzitten en dus ging ik vol goede moed op zoek naar een nieuwe afstudeerplek.

Nee, dit is eigenlijk niet helemaal 100% waar. Ik was in het begin nog veel te eigenwijs om een andere plek te gaan zoeken, want ik was er van overtuigd dat ik de juiste match had gevonden en dat dit echt he-le-maal mijn ding was én dat school ook wel mee zou werken en akkoord zou gaan. Helaas, na een paar weken begon het besef toch een beetje te komen en werd ik zo verstandig om mijn ogen open te houden voor een nieuwe afstudeerplek…

Ik hield diverse websites en stagebureaus in de gaten, maar kwam dé ultieme afstudeerstage maar niet tegen. De moed begon mij een beetje in de schoenen te zakken, maar toen kwam ik ineens een HEEL tof berichtje tegen. Ik heb direct gemaild en een paar mailtjes later was de afspraak voor de ‘sollicitatie’ een feit. Ongeveer een week later kreeg ik het verlossende mailtje dat ik heel erg welkom was. YES!

Maar ja, toen kwam deel 2; school moest akkoord gaan en net zo enthousiast zijn als ik. Gisteren was het allesbeslissende gesprek en school is AKKOORD! Wat een blijdschap en wat een opluchting. Eindelijk weet ik waar ik vanaf februari aan de slag kan gaan en ik ben stiekem 10 keer meer enthousiast over deze afstudeerplek. Het is echt een heel toffe kans en het past volledig bij alle dingen waar ik op dit moment mee bezig ben; bloggen, schrijven, foto’s maken en meer. Ohhh, spannend he!

First things first; eerst moet ik nog 12,5 EC’s halen om mijn minor met succes af te ronden. Ik heb er alle vertrouwen in en ben mega gemotiveerd om dit gewoon te gaan halen. Want ja, daarna ga ik gewoon AFSTUDEREN! Zó veel zin in.

Ja maar, Lisa, wáár ga je dan afstuderen? Tell us! Oké, hoe moeilijk het ook is, ik wil het nog heel eventjes geheim gehouden. Jullie nog eventjes in spanning houden… Dat vind ik zelf stiekem ook wel leuk. 🙂

Maar geloof me… to be continued, snel.

Liefsje,

LisaGeef een reactie