I don’t know about you; but I am feeling TWENTY TWO! 

10 december is ieder jaar weer mijn meest favoriete dag ooit. Waarom? OMDAT IK DAN JARIG BEN! Maar wat is er dan in hemelsnaam zo leuk aan jarig zijn? 

Álles is leuk aan jarig zijn. Gisteren ben ik 22 jaar geworden en je zou misschien denken dat ik jarig zijn al lang niet meer zo bijzonder vind. Nou, het tegendeel is waar. Ieder jaar kijk ik weer uit naar mijn verjaardag. Ik tel zelfs de dagen af… niet het hele jaar hoor. Meestal begin ik vanaf drie weken van tevoren af te tellen. Sneu? Nah, vind ik niet. 

Wat heb ik genoten van mijn dag. Zo veel lieve felicitaties. Zo veel reacties en berichtjes van mensen die ik bijna niet meer spreek, maar die toch even de moeite nemen om mij een fijne verjaardag toe te wensen. 

Een dag vol waanzinnige cadeaus; een tattoo bon én ici paris xl bon van mijn liefste ouders, een cadeaubon én mega lekker luchtje van broerlief, heerlijke douchespulletjes, leuke mokken om uit te drinken, fashioncheques en een echt flesje Möet&Chandon-champagne! 

Wat een dag! Lieve allemaal, thanks voor de hartverwarmende berichtjes. 22 jaar alweer. Pfoe. 

Liefsje,

Lisa Geef een reactie