Time for some New Year’s resolutions…

2o17 is nu officieel begonnen. Wat is 2016 bizar snel gegaan en wat ben ik stiekem blij dat 2017 begonnen is. Er is een hoop narigheid geweest in 2016 en ik vind een nieuw jaar altijd toch weer een beetje als een nieuwe start voelen. Tijd voor goede voornemens? 

Ieder jaar zeg ik weer dat ik niet aan goede voornemens ga doen, ieder jaar doe ik er heel stiekem toch wel weer aan. Zo zeg ik ieder jaar dat ik weer minstens 5 kilo wil afvallen, roep ik ieder jaar dat het ‘mijn jaar’ gaat worden en ben ik ieder jaar van plan om heel veel te gaan reizen. Nu ik erover nadenk zijn deze goede voornemens misschien helemaal niet zo slecht geweest… vaak laat ik mijn voornemens ook echt uitkomen! Hmm, misschien moet ik er dit jaar dan ook maar gewoon weer aan gaan geloven. Doe jij met mij mee? Gaan we er samen een TOP jaar van maken. (Ondanks dat het 2017 is en dat ik echt een intense hekel heb aan oneven getallen… 7!!!! help!!!!)

  1. Zo min mogelijk zuivel eten. Mijn hemel, Lisa, begin je je goede voornemens-lijst nou echt met eten? Ja, sorry. De afgelopen weken heb ik gemerkt wat zuivel met mijn lichaam doet. Mijn huid wordt er echt zwaar onrustig van en mijn buik gaat er van op hol slaan. Daarom ga ik in 2017 zo min mogelijk zuivel eten. Of ik dan voor de soja producten ga? Nee, liever niet, ik heb namelijk ervaren dat die niet heel veel beter zijn voor mijn geliefde darmpjes.
  2. Meer tijd en geld uitgeven aan (city)trips. Ik ben dol op reizen en doe het liefst niets anders dan dat. In 2017 wil ik meer tijd en geld spenderen aan reizen. Het hoeven niet eens hele verre en lange trips te zijn, als ik er maar even tussenuit ben. Het afgelopen jaar heb ik ervaren dat ik dit echt veel te weinig doe. Ik wil graag nieuwe culturen ontdekken, uren in de zon liggen, wandelingen maken door onbekende straten en landschappen en heel veel herinneringen maken.
  3. Niet teveel stressen. Ik geef het niet altijd toe, maar ik ben een enorme stresskip. Tegelijkertijd ben ik super down to earth, dus waarom ik soms zo aan het stressen ben snap ik niet helemaal. In 2017 moet ik van mijzelf minder stressen. Laat het gewoon gaan en als iets niet lukt dan probeer ik het later wel weer opnieuw.
  4. AFSTUDEREN IN ÉÉN KEER! Dit móet het hoogtepunt van 2017 gaan worden. Ik moet en zal dit jaar afstuderen en ik ben bereid om álles opzij te zetten om dit te bereiken. Het afstuderen is iets waar ik echt al een aantal jaar keihard naartoe werk en ik kan niet wachten om mijn welverdiende diploma te behalen. Ik ga hier waarschijnlijk wel veel tijd voor op moeten offeren, maar het gaat het 200% waard zijn. Wat ik daarna ga doen? REIZEN! Althans, dat hoop ik.
  5. Genieten van elke dag. Ik heb niet voor niks de tattoo ‘Carpe Diem’ op mijn sleutelbeen staan. Pluk de dag is mijn levensmotto en ik denk dat heel veel mensen hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik probeer elke dag al te genieten en alles uit het leven te halen wat erin zit. In 2017 wil ik dit nóg meer gaan doen. Negatieve gedachten moeten zo snel mogelijk in positieve gedachten gezet worden! Het leven is te mooi en veel te kort om te veel bij stil te staan. Geniet! Ik ga het doen dit jaar.

Wat een lijst he! Ik denk dat dit allemaal wel haalbare dingen zijn en ik ga gewoon mijn best doen om mijn doelen te behalen. Ik ben benieuwd naar jouw goede voornemens. Laat het me vooral weten!

HAPPY NEW YEAR en maak er een FANTASTISCH jaar van!

Liefsje,

LisaGeef een reactie