Winterdip? Oké, ik ben weg!

Op vrijdagochtend gaat mijn wekker altijd extra (veel te) vroeg; half zes. Een aantal blogs terug vertelde ik je nog dat ik een ochtendmens ben, maar half zes? Ehh… nee, ik ben geen fan. Of nou, niet in de winter met -6 graden op de teller. 

In de vrieskou naar het station fietsen door een donkere wereld. Bijna nergens zie ik beweging. De lichten zijn vrijwel overal nog gedimd en de gordijnen gesloten. Daar zit je dan, met je goede gedrag op de fiets. 

De laatste weken heb ik sowieso een beetje een winterdip. Een winterdip is iets wat ieder jaar weer terugkomt bij mij. Het begint soms al in november, maar januari is echt de meest winterdipverwekkende maand voor mij. Want zeg nou zelf, januari is toch echt een deprimerende maand? Alle sfeervolle versiering van kerst verdwijnt, het is nog steeds bizar vroeg donker en het wordt pas laat licht, het is koud en vaak is er niet echt iets leuks te beleven in januari. Niet echt iets om naar uit te kijken. 

Dat was inderdaad het geval, totdat ik eind december besloot om op vakantie te gaan. Ik ga bijna afstuderen en ik heb mijn minor nu zo goed als afgerond. De hoogste tijd om er nog even snel tussen uit te gaan. Ja, ik ga over een paar nachtjes op vakantie. Naar de zon! Strand, zon, zwemmen, cocktails, wind in de haren, zongebruinde huid, fulltime relaxen; man, wat ben ik hier aan toe! 

De ultieme remedie wanneer je last hebt van een winterdip volgens mij. Ik heb het nog nooit getest, maar als het goed bevalt ( waar ik vanuit ga ), dan zal ik het jullie allemaal aanraden. 

Ja maar, Lisa, waar doe je het toch allemaal van? Kwestie van slim met je geld omgaan enne, ik ben al sinds oktober 2015 niet op een ‘echte’ vakantie geweest. Ja echt. 

De rest van januari dus wat minder blogs van mij. Je suis très desolée. Ik was de afgelopen weken druk met mijn minor en nu gewoon even op vakantie. Die meid, dat doet maar! Lekker toch. 

Ik zeg altijd maar zo; Fulltime levensgenieter, parttime druk met de verplichtje nummertjes. En dat bevalt eigenlijk wel prima zo. 

Liefsje,

LisaGeef een reactie