Friday Favourites: 7

Friday Favourites: 7

Ze zijn even weggeweest, maar vanaf vandaag zijn de Friday Favourites weer back in business! Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

Mijn laatste Friday Favourite was alweer in 2016, dus de hoogste tijd voor een nieuwe versie. Ik heb het de afgelopen weken best wel druk gehad met het afronden van mijn minor en heb weinig tijd aan mijn blog kunnen besteden; huilen! MAAR, ik heb mijn minor officieel gehaald en vanaf nu kan ik dus weer lekker knallen met de friday favourites.

Favourite food: Me-ga clubsandwich met zalm
Schermafbeelding 2017-02-12 om 21.56.48.png
Ik kwam weer thuis van een heerlijke vakantie in Egypte en dus was het tijd om even bij te kletsen (en te eten) met bestie B. Onze favoriete hotspot is de Hertogh in Putten. De afgelopen weken is dit restaurant/grand café volledig in de steigers gezet en herken je het niet meer terug. Het interieur is nu nóg meer insta-proof en dat maakt mij natuurlijk helemaal happy, maar het eten is ook echt fantastisch. Ik kies vaak voor de clubsandwich met zalm en heb hier eigenlijk nog nooit spijt van gehad.

Favourite song: Bløf – Omarm me

Dit is één van mijn all time favorieten. Stiekem ben ik best wel fan van Bløf en ik vind dit één van hun betere nummers. Hadewych Minis zong dit nummer laatst bij De Wereld Draait Door en sinds die tijd staat het bij mij weer op repeat. De tekst, de melodie; luv it. Ik moet dit maar niet luisteren als ik in een depri bui ben, want dan is het janken geblazen ben ik bang. 😉

Favourite moment I: Beginnen met afstuderen
9b7d140a-b36d-4768-a413-cdf998655ee1.jpeg
Deze week mocht ik eindelijk gaan beginnen met afstuderen en daar keek ik best wel naar uit. Ik ga afstuderen als creative editor en doe dit onder andere bij Esmee Trouw! (Als je haar nog niet kent, moet je haar maar eens heel snel gaan opzoeken) Ik ga de komende maanden voor haar aan de slag als manusje-van-alles en tegelijkertijd ga/wil ik ook mijn eigen blog naar een hoger niveau gaan tillen. Een flinke uitdaging, maar ik ben er 100% klaar voor en heb er heel veel zin in.

Favourite moment II: Mijn nieuwe tattoo(s) laten zetten
Schermafbeelding 2017-02-12 om 21.57.37.png
Voor mijn verjaardag kreeg ik een heel mooi cadeau van mijn lieve ouders; een nieuwe tattoo. Ik moest alleen nog even een datum plannen om deze te gaan zetten. Nou, gisteren was het dan eindelijk zo ver. Ik heb twee(!) nieuwe tattoos laten zetten bij mijn favo tattooshop; Tattoo Pijkie in Harderwijk. Het golfje betekent heel veel voor mij; ik ben dol op de natuur en dan voornamelijk op de zee. De zee heeft iets bijzonders; de golven zorgen ervoor dat ik mijn hoofd helemaal leeg kan maken en dat ik van binnen rustig wordt. Ik ben helemaal GEK van de zee. Ik wil het liefst elke dag langs het water lopen en hoop dat ik later in een huisje op het strand kan gaan wonen. #goals

Dit waren mijn favourites nummer 7! Op naar een nieuwe, leuke week;

Liefsje,

LisaGeef een reactie