Friday Favourites: 8

Friday Favourites: 8

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

Het was geen spectaculaire week, maar wel een leuke en relaxte. En ja, die zijn af en toe ook best wel fijn. Ik kreeg semi goed nieuws en semi slecht nieuws en daar ga ik je vast nog wel meer over vertellen. Voor nu in ieder geval mijn favo’s van deze week.

Favourite shirt: You look like my next boyfriend
IMG_5628.JPG
Oh my; is dit niet het meest fantastische shirt ever? Ik ging even een ochtendje winkelen en kwam dit shirt toevallig tegen in de sale van de Bershka. Ik werd er helemaal gelukkig van en vond het echt een toppertje. Dit shirt sluit wel goed aan op mijn humor; weet je dat ook weer.

Favourite product: Gimme Brow van Benefit
Dit is echt een fantastisch product voor alle wenkbrauw addicts. Ik besteed zelf best veel aandacht aan mijn wenkbrauwen. Ik laat ze standaard om de 4/5 weken waxen en breng ze elke dag in model met een wenkbrauwgel. De gel van Benefit bevat ook een kleurtje waardoor je vrijwel meteen fleeky eyebrows hebt. Het is redelijk duur, maar het resultaat mag er zijn.

Favourite song: Daughter – How (live)

Ik ben best wel fan van Daughter en vind dit dan ook echt een fantastisch liedje. De live versies vind ik standaard beter en dat lijkt me alleen maar goed, toch? Dit is overigens niet mijn favoriete nummer van Daughter, ik denk dat Still dat moet zijn. Ook zeker het luisteren waard. 🙂

Niet zo veel favourites deze week, omdat ik echt een heel simpele week heb gehad met weinig opvallende dingen. Excuus! Ik ga proberen meer favorieten te maken voor volgende week!

Liefsje,

Lisa

 Geef een reactie