Friday Favourites: 9

Friday Favourites: 9

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

Favourite song: Ed Sheeran – How would you feel

HELEMAAL BOVENAAN OMDAT DIT ECHT TÉ MOOI IS! Dit liedje had eigenlijk bij de Friday Favourites van vorige week gemoeten, want ik hoorde het voor het eerst op donderdagavond. Maar het is echt nog steeds mijn favourite van deze week. De nieuwe Ed Sheeran; man, man, man wat een waanzinnig mooi liedje. Hier krijg je toch spontaan vlinders van in je buik?

Favourite lunch: Met mama in Barneveld bij de Hebberd

Ik vind het heel gezellig om samen met mijn mam op stap te gaan; we kunnen het super goed vinden en gaan vaak een ochtendje, middagje of hele dag samen op pad. Afgelopen week gingen we gezellig samen lunchen bij de Hebberd in Barneveld. Mam wilt altijd haar lunch delen want ‘dat vindt ze zó leuk’, dus dat deden we vandaag ook. Een broodje kiep, ja kiep, met oosters gekruide kippuntjes en een heerlijk dikbelegde tosti met van alles en nog wat; jummie!

Favourite mirror: The River Island Mirror!
img_5886
Bestie B en ik gingen een dagje op stap naar Den Haag; misschien wel onze favourite city van Nederland. In de River Island kwamen we deze spiegel tegen en we zijn helemaal verkocht. Hóe leuk! We hadden niks om te passen, maar een foto maken in de paskamer was toch echt wel de moeite waard blijkt maar weer.

Favourite snack: Frietjes met TRUFFELMAYONAISE!
ca62a8f7-4912-411a-9682-98f7813cf899.jpeg
Truffelmayonaise is echt één van mijn favoriete sausjes ooit. Bestie B en ik gingen tijdens ons dagje Den Haag lekker lunchen bij Jamey Bennett(aanrader!) en daar hadden ze frietjes met truffelmayonaise. Ik heb de hele dag niks meer hoeven eten omdat ik zó vol zat, maar wat was het lekker.

Dit was mijn week weer; vanaf volgende week ga ik iets heel erg leuks doen dus stay tuned!

Liefsje,

Lisa

 Geef een reactie