GEZOCHT: Leuke, gezellige gastbloggers!

GEZOCHT: Leuke, gezellige gastbloggers!

Laugh Like Lisa is een one-man business of moet ik zeggen one-girl business?! Anyway, ik wil mijn blog graag uitbreiden door een aantal gastbloggers uit te nodigen. Blog jij regelmatig of ben je helemaal nieuw in de bloggerswereld? Het maakt niks uit, want ik zoek jou! Lees snel verder voor meer info…

Op mijn blog lees je voornamelijk over de dingen die ik doe, de dingen die ik leuk vind en af en toe een (city)trip-verslag of een interessant weetje. Ik wil graag meer diversiteit op mijn blog en daar kan ik jouw hulp (misschien) wel heel goed bij gebruiken.

Ik heb best veel verstand van voeding, maar ben niet zo’n heldin die zelf recepten kan bedenken. Ik weet best veel over fashion, maar de nieuwste trends aan je vertellen? Ik kan het, maar er is ongetwijfeld iemand die het beter kan. Een artikel over sporten? Ja, dat vind ik dus super leuk, maar wie weet blog jij wel super veel over sport en is jouw artikel een leuke aanvulling op mijn website.

Kortom, ben je;
– Een fanatiek blogger -of niet, maar vind je bloggen in ieder geval erg leuk.
– Iemand met veel verstand van sport, voeding, fashion, beauty of iets anders.
– Bereid af en toe een leuk artikel te schrijven voor Laugh Like Lisa.
– Een (bijna 100%) foutloos schrijver.

Dan ben ik misschien wel opzoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
– Eeuwige roem op mijn website.
– Vermelding van je naam/blog/website/instagram onder de artikelen.
– De mogelijkheid om (meer) ervaring op te doen met bloggen.
– Een gezellige samenwerking met moi!

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mailtje naar laughlikelisa@gmail.com met je naam, leeftijd en hetgeen waar je graag over zou willen schrijven. Wie weet zie jij jouw artikelen binnenkort op mijn blog verschijnen!

Liefsje,

LisaGeef een reactie