Help! Het is Valentijnsdag

First things first; ik ben écht niet zo’n fan van Valentijnsdag en vind het allemaal maar overdreven en too much. Volgens mij ben ik niet de enige die er zo over denkt, ik kan namelijk zo een aantal namen opnoemen die het helemaal met mij eens zijn. Maar is Valentijnsdag dan echt zo erg? Of valt het allemaal best wel mee?

Valentijnsdag 2017 en ja, ik ben weer (nog steeds/forever) vrijgezel. Ach, ik ben ook helemaal geen fan van al die zoetsappigheid, dus misschien komt het mij ook best wel goed uit. Is Valentijnsdag niet gewoon één grote commerciële hype? Ik vind persoonlijk van wel, maar tegelijkertijd heeft het ook wel iets schattigs en leuks.

Ik heb nog nooit een relatie gehad op Valentijnsdag, dus misschien mag ik helemaal niet oordelen. Maar het lijkt mij zo veel leuker dat je liefje je gewoon een keer op een onverwacht moment in het zonnetje zet. Bijna elke lover wordt op Valentijnsdag in het zonnetje gezet en daarom is het toch veel specialer om dit op een ander moment te doen?

Op de middelbare school was Valentijnsdag wel echt een dingetje. Ik weet nog heel goed hoe iedereen -voornamelijk meisjes- helemaal in spanning was, want ja vandaag was de dag dat de rozen werden uitgedeeld. Was het dan eindelijk zo ver? Kreeg je eindelijk een roos van je secret admirer of was het weer een teleurstelling? Ik heb deze spanning nooit zo gekend. Ik kreeg bijna ieder jaar een roos, maar dat was traditie binnen ons vriendinnenclubje; rozen naar elkaar sturen om te laten zien hoe blij je met elkaar was. Heerlijk!

Voor mij voelt Valentijnsdag bijna een beetje als 1 april. Wie gaat er een grap met mij uithalen? Krijg ik ineens een kaart van mijn zogenaamde aanbidder of staat er plots iemand met een bos rozen op de stoep? Nee, ik ga er niet vanuit dat dit zal gebeuren. Maar ja, Valentijnsdag en 1 april liggen niet mega ver uit elkaar voor mij. Ik heb zelf wel eens een valse valentijnskaart verstuurt samen met een vriendin; misschien dat ik er daarom zo over denk?

Morgen ga ik gewoon genieten van alle liefde om mij heen. Ik laat mensen om mij heen die ik mega erg LOVE, dit even extra weten. Dus, wie weet krijg je morgen wel een liefdeswhatsappje van mij. Leuk woord, trouwens; liefdeswhatsappje.

OHJA! Dit stukje is even speciaal voor iedereen -HOI MAM!- die nu denkt dat ik niet in de liefde geloof. Oh jawel, ik geloof echt 100% in de liefde. Ik ben echt wel verliefd geweest en hoop dit nog heel vaak mee te maken in mijn leven. Maar op dit moment geniet ik gewoon heerlijk van mijn vrijgezellen leven en alle mooie mannen waar ik lekker naar mag kijken.

Geniet van je Valentijnsdag en vergeet niet om elke dag van het jaar lief te zijn voor je liefje. <3 Spread the love!

Liefsje,

Lisa

 Geef een reactie