Things that make me happy: 1

Things that make me happy: 1

Ik probeer altijd vrolijk te zijn en ik ben altijd optimistisch. Er zijn heel veel dingen in het leven die mij happy maken en vanaf nu wil ik die af en toe met jullie delen. Misschien inspireert het je wel of misschien maken andere dingen jou wel veel gelukkiger. Happiness is the key that leads to succes!

☼ Na een lange dag lekker in bed ploffen en Netflixen ☼ Heel lang over een nieuwe tattoo nadenken en die eindelijk laten zetten ☼ Op Schiphol rondlopen – zelfs als ik niet ga vliegen ☼ Acai bowls; zo fresh en healthy ☼ Een fietstochtje maken in het zonnetje ☼ Heel veel magazines achter elkaar lezen ☼ Nieuwe muziek van mijn favoriete artiesten ☼ Mijn Friday Favourites ☼ Gezond en gelukkig zijn ☼ Mijn minor dik gehaald hebben ☼ Sushi eten ☼ ‘S avond laat in de kou een stuk wandelen ☼ Op vakantie gaan ☼ Mijn lieve oud-collega’s en vrienden voor het leven in Egypte weerzien ☼ Een fijn boek lezen in de trein ☼ Random activiteiten ondernemen met mijn bestie ☼ Een beautybehandeling ☼ Zelfbruiner ☼ Instagram; verslaaaaafd! ☼ Notitieblokjes ☼ Dagjes weggaan met mijn ouders ☼ Een vakantievriendinnetje van vroeger tegenkomen op Instagram (zó leuk, Iris!) ☼ Met mijn lieve kat Amy Mae knuffelen ☼ Verse, warme stroopwafels eten op de markt met mijn bestie ☼ Nieuwe kleding kopen ☼ Uitkijken naar mijn volgende tripje naar Egypte ☼

Dit zijn dingen die mij op dit moment heel gelukkig maken. Wat maakt jou nu echt happy? Laat het me weten in de reacties!

Liefsje,

LisaGeef een reactie