Friday Favourites: 10

Friday Favourites: 10

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favorieten.

Favourite food: Grilled veggie wrap


Very, very, VERY yummie lunch deze week. Ik probeer zoveel mogelijk vega te eten en met deze lunch is dat uitstekend gelukt. Ik had een heerlijke gegrilde wrap met hummus, roomkaas en gegrilde groenten. Het geheel werd geserveerd met heel. veel. sla! Zó lekker!

Favourite moment: reunited met Finley!


Ahhhh guys, hóe leuk is dit?! Toen ik in 2012 bij het Dolfinarium kwam werken was ik al meteen groot fan van de zeeleeuwen. Het mannetje Finley, die ook op beide foto’s staat, is misschien wel een beetje mijn favoriet. Hij is zo stoer en ik vind hem tegelijkertijd zo schattig. Afgelopen week ging ik weer even op bezoek en maakte we onze tweede foto ooit samen. Relationshipgoals… still going strong! 

Favourite drink: Verse muntthee


Ik drink eigenlijk alleen nog maar water of verse muntthee. Ik vind munt echt heel erg lekker. Het smaakt super fris en healthy. Munt schijnt ook nog eens goed te zijn voor de darmpjes, dus helemaal top dit. Ik ben niet zo’n fan van honing in de muntthee, want dan verdwijnt die pure smaak ook weer. Takkethee voor president!Geef een reactie