Friday Favourites: 11

Friday Favourites: 11

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Wat was het een HEERLIJKE week! Het lentezonnetje kwam bijna elke dag wel even tevoorschijn en ik kon er zelf ook lekker van genieten. Een drukke, volle week, maar tegelijkertijd heel fijne week. Benieuwd naar mijn favourites?

Favourite moment: In de zon met Amy!

Dit was echt zó lief. De foto ziet er niet echt heel lief en bijzonder uit, maar Amy is -net als haar baasje- een echt buitendier en ze is dol op het zonnetje. Daarom genoot ze deze week ook extra en ik daardoor ook. Gezellig samen in het zonnetje zitten. Ik vind het helemaal leuk!

Favourite sunset: Harderwijk, na werktijd

Afgelopen weekend mocht ik weer een dagje aan de slag bij het Dolfinarium. Het was een echte lentedag en uit de wind was het zelfs warm! Ik geniet onwijs van dit soort dagen en ben best gezegend dat ik op mijn werk gewoon lekker de hele dag buiten kan zijn. Ja, als het keihard had geregend had ik mij vast iets minder gezegend gevoeld. Ik moet nog best een stukje fietsen van en naar mijn werk, maar halló dat is echt geen straf met dit weertje. Onderweg maakte ik deze foto en het laat een ultiem geluksmomentje zien voor mij.

Favourite movie: Finding Dory

Ohhhh, dit was echt janken geblazen hoor. Wat een fantastische film is dit. Ik was al best wel fan van Finding Nemo en was dus super benieuwd naar Finding Dory. Ik was even door Netflix aan het neuzen en toen kwam ik Finding Dory tegen! Ik vond het begin van de film zo zielig met die lieve kleine Dory met haar mega grote ogen, zó lief. Heerlijke film!

Favourite lunch: Avocado Bagel, Bagels & Beans 
Aangezien ik zoveel mogelijk vegetarisch probeer te eten; en sinds een tijdje ook tarwe-en suikervrij (hier ga ik je nog meer over vertellen), is lunchen soms best nog een flinke uitdaging. Gelukkig stelt de Bagels & Beans nooit teleur en heb ik hier weer een heerlijke lunch mogen verorberen. Ik had een oathie bagel, die is glutenarm, met avocado en cream cheese. Ik ben dol op avocado en een bagel is ook echt mijn all time favorite. Geslaagde lunch dus!
Favourite ice cream: Ijstijd, Garderen

Absoluut geen #spon dit, maar als je het mij vraagt heeft ijstijd, Garderen echt wel het beste ijs van de omgeving. Ik koos vandaag voor watermeloen, griekse yoghurt mango én bitterkoekjes! Ja, DRIE bolletjes. Was vet lekker. 

Hoe was jouw week? Heb je ook zo genoten van het heeeeeerlijke weer? Tot volgende week!

Liefsje,

Lisa

Ohja; zondag komt mijn TWEEDE vlog online, dus stay tuned!Geef een reactie