Friday Favourites: 12

Friday Favourites: 12

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Deze week ben ik weer lekker veel buiten de deur geweest en ik ben weer een hoop favorieten tegengekomen. Mijn dagelijkse belevenissen zie je volgende week zaterdag natuurlijk weer in mijn vlog, maar voor vandaag zie je hier mijn faves van deze week!

Favourite product: Room Spray Pineapple & Coconut van Primark
Ik was dinsdag een dagje in Amsterdam voor een leuk gesprek en ik besloot ook even naar de nieuwe Primark te gaan. Deze Primark is echt té groot, maar wel overzichtelijk. Op de bovenste verdieping vind je onder andere de HOME afdeling en ik word hier heel erg gelukkig van. Primark heeft echt leuke spulletjes voor thuis en ik kocht nu een room spray die heel tropisch ruikt. Ik ben dol op de zomer en tropische geuren, dus deze spray is nu al een winnaar.

Favourite bathroom: Victoria Hotel, Amsterdam

Een favoriete badkamer/toilet, Lisa? Serieus? Ja! Mijn hemel, dit was echt een mooie toilet. Ik was dinsdag dus in Amsterdam en moest ineens super nodig plassen. Brutaal als ik ben, ben ik gewoon een hotel binnengelopen en heb ik poeslief gevraagd of ik even gebruik mocht maken van het toilet. Yes, het mocht. Uiteraard heb ik ook maar meteen even gebruik gemaakt van de situatie om een paar mooie foto’s te maken.

Favourite song: Love Alive van Aaron Krause

Ik ben groot fan van Floortje naar het einde van de wereld; afgelopen zondag kwam dit liedje voorbij in de uitzending en ik vind het zó mooi! Ik ben meteen andere liedjes van Aaron Krause gaan opzoeken en ben een beetje verliefd geworden. In eerste instantie alleen op zijn muziek en stem, maar toen ik een foto zag was ik helemaal 100% verkocht. Hij is potverdorie nog knap ook! Well damnnnn.

Favourite moment: Hairdressing things with Charlotte!
Charlotte studeert aan de B Academy en ze heeft mijn haar nu al regelmatig mogen knippen en stylen. Elke keer denk ik weer dat het niet mooier kan, maar check de foto en check mijn haar! Aahhhhh zó blij mee!

Happy weekend!

Liefsje,

LisaGeef een reactie