Mijn goals voor de komende 6 maanden

Mijn goals voor de komende 6 maanden

Doelen stellen is iets wat ik graag doe. Op die manier kun je echt naar iets toewerken en in mijn ervaring werk ik er dan ook 10 keer zo hard aan. Nadat ik mijn doelen heb bereikt is het tijd voor de beloning; een lekkere bak Ben & Jerry’s is waar ik nu aan denk… Voor de komende 6 maanden wil ik een aantal doelen stellen en die ga ik vandaag met je delen!

De komende maanden staan voornamelijk in het teken van afstuderen, maar ik heb echt nog veel meer doelen. Op dit moment droom ik ook nog even weg bij het idee van ik op de bank met een bak Ben & Jerry’s… goals! Mijn goals voor de komende maanden tot en met augustus? Hier komen ze;

AFSTUDEREN – Hier kan ik natuurlijk niet omheen. In juli hoop ik af te studeren aan de opleiding HBO Design. Ik moet zeggen dat ik dan ook wel weer even klaar ben met studeren en echt even wil gaan genieten van mijn vrijheid. Wat ik ga doen na mijn afstuderen? Klik hier om dat te lezen.

MEER VEGA/VEGAN ETEN – Het is bijna een jaar geleden dat de knop ineens omging en dat ik bijna geen vlees meer wilde eten. Ik zag al die vieze, rauwe stukken vlees naast elkaar liggen en moest bijna kokhalzen; zó vies! Op dit moment probeer ik zo min mogelijk dierlijke producten te eten, maar ik weet zeker dat dit nog veel minder kan. Daarom wil ik de komende zes maanden proberen om zo min mogelijk dierlijke troep te eten. Lekker plantaardig!

VEEL BLOGGEN – Ik word zo onwijs happy van mijn blog. Nieuwe blogs schrijven, nieuwe ideetjes bedenken, foto’s maken en lekker veel blogspam op social media; me likey! Toen ik in september 2016 begon met mijn blog had ik niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar niets blijkt minder waar. Ik ben zeven dagen in de week druk met mijn blog en schrijf bijna iedere dag wel weer een nieuwe post. Soms is de inspiratie ver te zoeken, maar op de meeste dagen is de inspiratie niet te houden. Zó leuk en ik blijf er dus vooral mee doorgaan!

RELAXXX – Hmm, ik zeg dus zojuist dat ik lekker veel wil bloggen, maar zoals je ook kon lezen ben ik momenteel zeven dagen in de week druk met mijn blog. Het is echt niet zo dat ik dan meteen zeven HELE dagen druk ermee ben, maar toch, het is wel veel. Ik moet niet vergeten om af en toe even te relaxen. ’s Avonds op de bank hangen doe ik eigenlijk elke avond wel, maar vaak ben ik dan alsnog met de blog bezig. Vanaf nu vaker in de relax modus en vaker die MacBook weg! Goals!

VAKER OP DE RACEFIETS – Mijn racefiets en ik hebben een beetje een haat/liefdeverhouding. Ik ben echt mega fan van mijn lieve racefiets, maar alleen als het mooi weer is. Ja, en met mooi weer bedoel ik dan minstens 20 graden, geen wolken en vooral geen wind; bijna onmogelijk dus. Ik ben wel echt DOL op fietsen, dus ik moet de komende maanden echt vaker de racefiets erbij pakken en een rondje doen. Tijdens het fietsen kan ik ook altijd heerlijk mijn gedachten verzetten en dat kan ik soms best wel gebruiken. Helm op en gaan met die banaan!

VOOR MEZELF OPKOMEN – Je gelooft het misschien niet, maar ik ben hier soms echt té slecht in. Ik laat soms een beetje over me heen lopen en dat moet echt eens stoppen! Vaak ben ik het ergens totaal niet mee eens, maar ik vind dit vaak ook heel moeilijk om te uiten. De komende maanden moet ik echt meer voor mezelf opkomen en niet alles zomaar accepteren. Dit betekent niet dat ik overal meteen in de vijandige modus moet gaan, in tegendeel, maar ik mag wel wat meer bikkel worden op dit gebied. 🙂

WEER MEER SPORTEN – Ik was een tijdje echt bloedfanatiek, maar de laatste maanden is het een stuk minder. Dit komt deels door mijn pfeiffer waar ik een tijdje door geveild was. Het is nu de hoogste tijd om weer vol aan de bak te gaan. Wielrennen, boksen, hardlopen; anything. Ik ben echt dol op sporten, dus dit moet goedkomen.

Nou, ik heb weer iets om mee aan de slag te gaan de komende maanden. Voor verveling geen tijd! Ik ben wel benieuwd of jij nog bepaalde doelen hebt voor de komende maanden; laat het vooral weten in de reacties hieronder! Knallen met die goals!

Liefsje,

LisaGeef een reactie