Namast’ay in bed, please!

Namast’ay in bed, please!

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik een hekel heb aan mijn bed, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik geen ochtendmens ben. Wat heb ik het liefst? Een combinatie van beide. De afgelopen week hebben we echt veel te veel regen gehad en op dat soort dagen wil ik echt het liefst de hele dag op bed blijven liggen. Maar dat doe ik écht niet, hoor.

Waarom de hele dag in bed blijven liggen als je ook iets productiefs kunt doen? Oké, ik zal toegeven dat ik ook niet het meest productieve persoon ben als het buiten super slecht weer is. Toch werk ik op dit soort dagen altijd keihard aan mijn blog en kijk ik aan het einde van de dag meestal met een tevreden gevoel terug op wat ik heb gedaan. Maar op sommige dagen heb zelfs ik er moeite mee om de stap te maken van in bed naar uit bed.

Op vrijdag gaat de wekker altijd om 05.30. ’s Ochtends. Ja, écht. Vrijdagen zijn daarom ook niet echt mijn favoriet, maar soms ontkom je er gewoon niet aan. Elke vrijdag moet ik namelijk om 6.30 in de trein zitten richting Leeuwarden, want daar geef ik elke vrijdag schaatstraining aan hele lieve, en soms iets minder lieve, kinderen. Ach, als ik eenmaal maar in die trein zit dan gaat het wel weer, maar dat moment van opstaan is echt dra-ma. Het is nog hartstikke donker buiten, het is koud, soms regent het zelfs en dan wil je gewoon alles behalve je bed uit. Nee, dan ben ik ineens ook geen ochtendmens meer hoor.

Namast’ay in bed, af en toe. Heer-lijk. Toch ben ik geen type die zeven dagen in de week lang op bed wil en kan blijven liggen hoor. Nee, geef mij maar lekker de ochtend en geef mij maar een productieve dag. Ha-lló, ochtendmens! Daar geniet ik veel meer van. Of nou ja, soms denk ik aan het einde van de dag wel eens; shit, ik ben echt te druk geweest vandaag. Gevolg? Ik kan voor geen ene meter in slaap vallen.

Ik denk dat ik op dit moment wel echt zeven dagen in de week druk ben met mijn website. Nieuwe posts schrijven, mijn vlogs editen, ideeën bedenken voor nieuwe posts en noem zo maar op. Ja, dan wil je af en toe gewoon even in bed stay’en. En daar is volgens mij ook helemaal niks mis mee. Ik kan soms namelijk ook heel erg productief zijn vanuit bed. Lekker met mijn Macbookie in bed en lekker nieuwe blogs schrijven; love it. 

Vanochtend was het geen namast’ay in bed voor mij, maar wie weet komen die dagen er snel genoeg weer.

Liefsje,

LisaGeef een reactie