Friday Favourites: 13

Friday Favourites: 13

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Geen mega exciting week, want ik ben een aantal dagen ziek geweest. (Hulde aan mijn buik!) Ik heb dus niet heel veel meegemaakt, maar ondanks dat heb ik toch een aantal favorieten weten te vergaren.

Favourite product: Een foto op glas

( Die strepen zitten niet op de foto, maar is een weerspiegeling van de overkapping ;-)! )

Dit is echt mijn favoriet van de week en misschien ook wel van de maand. Ik mocht van fotoopglas.nl een foto bestellen en dit vond ik natuurlijk super tof. Ik wist niet zo goed wat voor foto ik moest kiezen en daarom besloot ik een foto van mij en mijn broertje te kiezen; verrassingscadeautje voor mama! Afgelopen zaterdag kreeg ik de foto binnen en het is echt zó mooi geworden. De foto wordt afgedrukt op plexiglass en het formaat is 40×60; best wel groot dus. FotoOpGlas is een dochterbedrijf van FotoCadeau; ik kende beide niet, maar moet zeggen dat ik echt blij verrast ben! En nu hopen dat de foto een plekje middenin de woonkamer krijgt, zodat we lekker de hele dag naar de knapste van het huis kunnen kijken.

Favourite evening: Zaterdagavond bijkletsavond
Afgelopen zaterdag ging ik lekker naar Harderwijk voor een avondje bijkletsen met oud-collega Leonie. Ik had haar alweer een tijdje niet gezien en het was dus de hoogste tijd voor een avondje op het terras in Harderwijk. Harderwijk is voor mij niet zo heel ver weg en ik vind het zó veel leuker en gezelliger dan mijn eigen dorp.

Favourite product: Chai thee

Deze thee kwam ik eigenlijk per toeval tegen bij de … Action! Ik vind de Action echt wel een toffe winkel op het gebied van voedseldingetjes. Ik koop er altijd mijn glutenvrije pannenkoekenmix (favoriet!), die overigens ook heel lekker is. Maar deze thee is ook echt fijn. Het is een echte chai mix en hij is ook vrij kruidig en pittig. Het is geen thee die ik voor het slapen zou drinken, want ik heb het idee dat je er best wel ”stuiterig” van wordt.

Favourite lunch: Broodje Pulled Chicken bij Walhalla


Walhalla is mijn nieuwe favoriete hotspot in Harderwijk. Je ziet hier heerlijk uit de wind en je kunt hier zó mega lekker eten. Ik had een broodje pulled chicken en het smaakte een beetje hetzelfde als de broodjes kip in Egypte. Geloof me, die zijn echt té mega lekker en staan heel erg hoog op mijn favoriet-lijstje. Ik waande mij dus een beetje in Egypte met het zonnetje en deze overheerlijke lunch. Mijn hemel, je kunt mij niet heel veel blijer maken hoor.

Een fijne week met heerlijk lenteweer; op naar een nieuwe week!

Liefsje,

Lisa

— dit artikel is geschreven in samenwerking met FotoOpGlas.nl —


1 gedachte over “Friday Favourites: 13”

Geef een reactie