Friday Favourites: 14 

Friday Favourites: 14 

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Wat een lekker weekje weer. Ik heb best veel voor school kunnen (en vooral moeten) doen en verder was er ook genoeg tijd voor leuke dingen! Kijk dus maar mee naar mijn favorieten van deze week.

Favourite moment: Rondje kermis met oma

Oma moest en zou een suikerspin voor mij kopen toen we de kermis zagen. Ik ben af en toe echt een zoetekauw en een suikerspin is echt één van mijn guilty pleasures, daarom vond ik het stiekem ook helemaal niet zo erg dat ze er eentje ging kopen. We waren samen met mama een middagje op stap en dat vind ik altijd reuze gezellig. Dit zijn de momenten die je moet koesteren. 🙂

Favourite laugh: De pakketjesman tegenkomen in het dorp

De pakketjesman begint mij zo langzamerhand te herkennen, want hij staat hier minstens één keer in de week wel voor de deur. Toen mijn mama en ik hem tegen kwamen in het dorp herkende hij ons zelf. Het leukste komt nog; ik vertelde hem dat ik nog een pakketje verwachtte en ja hooorrrrr; hij ging het pakketje speciaal voor mij even uit de pakketjesbus halen. Ik ging stuk van het lachen en voelde mij wel heel vereerd. Scheelde me toch weer een aantal uur wachten!

Favourite food: Sushi eten bij Japas

Oh man, hier had ik echt al maanden naar uit gekeken en eindelijk was het weer zo ver; bestie B en ik gingen een avondje all you can eat’en bij onze favoriete sushi-tent. Op de foto zie je onder anderen de sushi met MANGOSAUS. Ja je leest het goed, MANGOSAUS. Je snapt vast wel dat dit echt één van mijn favorieten is; zó lekker. Nu ik dit schrijf heb ik weer zin in sushi…

Favourite hairstyle: Curls door Charlotte

Wat is Charlotte toch enorm getalenteerd; ze is ten eerste een super schoonheidsspecialiste en ze leert nu voor haarstyliste. Zoals je ziet gaat dit haar ook echt fantastisch af en ik wil het liefst dat ze mijn haar elke dag even komt doen. Ik ga best vaak met haar mee om model te zitten en ik vind dit totaal niet erg. 🙂 Ik ben echt heel erg fan van deze prachtige krullen en dit is zeker één van mijn mooiste favorieten van de week.

Favourite sport: Wielrennen in het zonnetje

Wielrennen in het zonnetje; it doesn’t get any better than this. Ik vind fietsen sowieso al heel erg lekker, maar wanneer het zonnetje schijnt is het allemaal nog tien keer zo leuk, fijn en mooi. Ik fiets minstens zo’n twee keer in de week en denk dat dit de komende weken/maanden nog wel meer gaat worden. Ik heb een paar leuke blogs geschreven over het wielrennen die heel binnenkort online komen! Stay tuned, dus!

Tot de volgende vrijdag- dan is het al bijna pasen!

Liefsje,

LisaGeef een reactie