Friday Favourites: 15

Friday Favourites: 15

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Vorige week een keer geen friday favourites, dus daarom vandaag een extra lange versie!

Favourite moment: Gastblogster zijn voor Cycling Espresso

Afgelopen week kwam mijn blog over wielrennen op mijn website online, maar niet alleen hier! Ik schrijf vanaf nu namelijk ook blogs voor Cycling Espresso! Dit vind ik echt rete cool, want ik ben echt helemaal verslaafd aan wielrennen (zowel doen als kijken), maar ook aan koffie! Je kunt mijn verhalen over wielrennen vanaf nu dus ook op Cycling Espresso vinden!

Favourite food: Dunkin’ Donuts

Even serieus; hoe bizar lekker zien deze donuts er uit? Je hebt in mijn vlog misschien al wel gezien hoe ik gewoon ‘even’ drie donuts naar binnen schoof in een paar uur tijd, maar ze waren ook echt té mega lekker. Ergens best ironisch, want ik ben totaal geen zoetekauw, maar donuts; ja, halló! Ik had de rocky road, stroopwafel en chocolate sprinkle donuts en Brenda had de cheesecake, rocky road en eentje met heel. veel. karamel. Ja, van die karamel werd ik wel een beetje misselijk. Ik heb die zelf niet eens gehad, maar deze zag er zó zoet uit. Iets te veel van het goede zeg maar. Oh ja, de koffie van Dunkin’ Donuts vind ik ook erg lekker en goed, dus een iced latte mocht niet ontbreken.

Favourite products: Rituals

Rituals is één van mijn favo merken omdat de verpakking er ten eerste zo mooi uitziet. Ten tweede is het mijn fave omdat de geuren allemaal zo lekker zijn. Geen enkel ander merk komt in de buurt van Rituals. Daarom was ik ook best wel heel erg blij met dit mega Rituals pakket. Beetje jammer dat ik al had afgesproken dat ik het zou delen met mijn moeder. Hmm, als het ineens allemaal op is; sorry mam!

Favourite work: Werken bij het Dolfinarium

Werken bij het Dolfinarium is altijd leuk en feest, maar afgelopen weekend mocht ik weer eens een Dromen bij Dolfijnen draaien. Een pittige dienst; ik begin namelijk om 15.00 ’s middags en ben de volgende dag rond 11.00 klaar, maar het is echt het allerleukste werk ooit. Tijdens Dromen bij Dolfijnen komen er een aantal kinderen tussen de 8 en 12 jaar een nachtje bij de dolfijnen ”slapen”. We gaan allerlei super leuke dingen doen en het is echt heel leuk én vermoeiend. Ik zet mijn wakker meestal tussen 5.30 en 6.00. Ik slaap bijna nooit tijdens het werken, maar soms dut je wel even iets weg. ’s Ochtends vroeg zijn de dieren al wakker en dan is dit echt wel één van mijn favoriete momentjes. Even rustig wakker worden samen met de dolfijnen. It doesn’t get any better than this.

Favourite work 2: Werken als hostess

Het ene moment loop je met je regenlaarzen en haren door de war over het Dolfinarium, een paar dagen later ben je op en top verzorgd aan het werk als hostess. Ik sta al een tijdje ingeschreven bij een hostessenbureau en had afgelopen week mijn eerste klus! Ik mocht een dagje werken voor Nespresso op Schiphol en ik vond het heel erg leuk. Op sommige dagen vind ik het zó lekker om lekker te tutten; haren in een strakke donutknot, make-up helemaal op en top verzorgd en een lach op mijn gezicht. I like!

Favourite healthy moment: Acaï bowl door Brenda


J’adore acaï bowls. Vorige zomer in Parijs at ik er voor het eerst eentje en sindsdien ben ik verkocht. Vanochtend maakte Brenda speciaal voor mij een acaï bowl en ik mocht hem zelf versieren! Dat was leuk!

Tot volgende week! 

Liefsje,

Lisa

 Geef een reactie