KONINGSDAG IS LEUK EN IK GA EEN LIEDJE ZINGEN | Vlog 5

KONINGSDAG IS LEUK EN IK GA EEN LIEDJE ZINGEN | Vlog 5

Het is weer weekend en dat betekent dat het tijd is voor een GLOEDNIEUWE vlog. Vandaag zie je een ander soort vlog dan dat je gewend bent. De vorige vlogs waren allemaal vrij divers en gingen vaak van de hak op de tak. Deze vlog gaat eigenlijk over twee dingen en ik vind het best een geslaagde vlog, al zeg ik het zelf.

Koningsdag is vanaf nu echt één van mijn favoriete dagen ooit. Het feit dat ik mijn sleutels ben kwijtgeraakt tijdens het dansen laat ik maar even achterwege. Daarom is deze vlog een soort van Koningsdag-special! Ik neem je mee in mijn Koningsdag die of course begon met een bezoekje aan de traditionele optocht. Aan het eind van de vlog vind je nog een andere speciale verrassing; ik ga een stukje van een liedje zingen. Misschien wist je het al, maar ik ben 3 jaar geleden aan mijn opleiding met het volgende doel; ik ga doorbreken in de muziek. Dit doel is ondertussen ergens ver weg in mijn doelenlijstje terecht gekomen, maar soms vind ik het heerlijk om nog even een liedje te zingen.

Kortom, kijken én luisteren… dit wil je niet missen!

Liefsje,

LisaGeef een reactie