Friday Favourites: 16

Friday Favourites: 16

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Het was weer een leuke week; ik heb veel dingen gedaan voor school, maar er was ook genoeg tijd voor ontspanning! Precies zoals het hoort en zoals ik het graag wil hebben.

Favourite afternoon: Lunchen en gezelligheid met Laura en Thijs

Mijn lieve vriendinnetje, en tevens oud-dolfinarium collega, Laura is een half jaar geleden moeder geworden. Yess eindelijk, ik heb hier namelijk altijd al over gezeurd en afgelopen dinsdag gingen we samen met zoontje Thijs een middag op stap. Ik ben dol op kinderen en Thijs is ook echt een heerlijk mannetje. We hebben lekker samen mensen gekeken op het terras en heel hard gelachen. Heer-lijk; nu al zin om over een paar jaar mini disco te dansen met dit mannetje.

Favourite lunch: Pulled Chicken van Walhalla

Vandaag is bevrijdingsdag! Brenda en ik waren eigenlijk van plan om naar het bevrijdingsfestival in Zwolle te gaan, maar het was zó koud en ik voelde mij ook niet helemaal fit (iets met keelpijn en hooikoorts), dus besloten we om niet te gaan. De hele dag binnen blijven was ook niet echt een optie, dus besloten we om even naar Harderwijk te gaan. Hier hebben we -again- heerlijk gegeten bij Walhalla. Sowieso mijn favo hotspot van Harderwijk. Ik had een broodje pulled chicken en geloof mij; dit broodje is de rede dat ik niet 100% vegetarisch eet. Én ze hadden ook nog verse gemberthee met citroengras; perfect voor mijn rauwe keeltje.

Favourite song:  Only You van Zara Larsson

Dit nummer heb je misschien al wel gehoord in mijn vlog, want daar heb ik hem gecoverd. Ik ben de laatste weken best wel fan geworden van Zara; ik vind haar muziek heel tof en het is ook echt wel een eigen stijl. Lekkere meezingers, dansbare muziek en ook van die pure ballads. Love it.

Favourite outfit: Paskamer-look van Tommy Hilfiger en Samsøe & Samsøe

Op donderdag besloot ik om een dagje naar Amsterdam te gaan. Deels voor leuke hotspots voor mijn blog en vlog, maar deels ook om een outfit te scoren voor een leuk feestje binnenkort. Ik ben de hele dag op zoek geweest naar de perfecte look (EN DIE HEB IK OVERIGENS GEVONDEN- TO BE CONTINUED DUS!), maar het was natuurlijk ook weer even het perfecte moment om de Bijenkorf in te gaan. Ik ben echt crazy van de merken Tommy Hilfiger en Samsøe & Samsøe, maar mijn portemonnee is er iets minder crazy van en kan dit echt niet zomaar betalen. Daarom maar gewoon even snel een outfitje bij elkaar rapen; aantrekken; foto maken en het met tranen in mijn ogen weer terughangen. One day…..

Favourite breakfast: Zelfgemaakte smoothiebowl

Ik werd altijd kneiter jaloers van al die heerlijke foto’s van smoothie bowls en acai bowls; kortom het was de hoogste tijd om er nu ook zelf eentje te maken. Ik heb zelf geen acai poeder, dus daarom koos ik voor de smoothie variant. Oh my, oh my; het was echt zo lekker en ook nog eens super makkelijk om te maken. Hey ik heb een idee; ik ga gewoon een receptje uittikken en dit volgende week met jullie delen. #foodblogger

Hoe was jouw week? Ik ben benieuwd!

Liefsje,

LisaGeef een reactie