Friday Favourites: 17 

Friday Favourites: 17 

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

De knapste acteur op aarde (als je het mij vraagt), op de voorpagina van de krant en knuffelen met een puppy van 8 weken oud. Een heerlijke week!

Favourite moment: Voorpagina in de Stentor
​​
Favoriete moment van de maand misschien wel, want dit vond ik echt vet mega leuk. Ik werd in eerste instantie gebeld door de Stentor voor een interview, maar vervolgens werd ik nog een keer gebeld dat ze er ook wel een foto bij wilden. Niet veel later stond er een fotograaf voor mijn neus en een dag later stond ik in de Stentor… op de voorpagina! Dit is echt heel leuk voor zowel mijzelf als voor mijn blog en dit kan ik ook weer gebruiken voor school, want het is gewoon een publicatie in de pers! YESSSS!

Favourite meeting: Puppy liefde bij Brenda

Sinds een weekje is deze lieve puppy, Fenna, het nieuwste onderdeel van Brenda’s familie. Wat een poepie zeg! Ik ben echt helemaal geen hondenmens en vind het honden vaak hartstikke eng, maar Fenna is schattig en lief. Tegelijkertijd is ze ook mega druk, dus ik weet niet of ik daar zo goed mee om zou kunnen gaan 24/7. Ik ga af en toe wel gewoon even op visite en daarna weer veilig thuis naar mijn lieve pussycat Amy Mae.

Favourite hunk-alert: Matt Czuchry aka LOGAN HUNTZBERGER

Ik ben vaak helemaal hoteldebotel van knappe acteurs in mijn favo series, maar deze keer loopt het echt een beetje uit de hand. Sinds een paar maanden ben ik verslaafd aan de serie Gilmore Girls en aan het begin was ik echt 100% #TeamJess, maar toen was daar ineens deze man; mister Logan Huntzberger. Hemeltjelief, ik ben echt verliefd op deze man. Hoe die eruit ziet, hoe die praat, hoe die doet; IK WIL HEM! Oh en funny fact; in het echte leven is het nu ‘pas’ 39 jaar, dus ja dat scheelt maar 17 jaar, hihi. Nee, maar even serieus; mocht je dit lezen en je denkt ”Hey, ik kan iemand die echt zó veel op hem lijkt en hij is ook nog eens 10 jaar jonger dan de echte versie!” Geef hem aan mij. Alvast bedankt!

Favourite song: Paramore – Told You So

Mijn all time favorite band is eindelijk weer terug met nieuwe muziek. Vandaag is ook hun nieuwe album officieel naar buiten gebracht en ik ben weer net zo fan als in het begin. Een paar weken geleden werden we ineens allemaal verrast met een nieuwe single (Hard Times) en vlak daarna kwam Told You So. Ik had het eerlijk gezegd totaal niet aan zien komen en dan vind ik het altijd extra leuk. Paramore is al zo’n 10 jaar één van mijn favoriete bands en als ik het nieuwe album zo hoor, dan blijf ik ook nog wel een tijdje fan. Ik vind het tof dat ze ook een beetje meegaan met de tijd qua muziek. Love them!

Tot volgende week,

Liefsje,

LisaGeef een reactie