Friday Favourites: 18

Friday Favourites: 18

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Mijn weken worden langzamerhand steeds stressvoller, want mijn afstuderen komt nu echt in de buurt. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n stresskip, maar aan mijn hartslag te zien ben ik toch wel een flinke stresser de laatste dagen. Daarom is het extra belangrijk om mijn rustmomentjes te pakken en lekker ontspanning te zoeken!

Favourite jewellery: Kettinkjes van ALAUD THE LABEL

Dit sieradenmerk past gewoon écht bij mij en deze twee kettinkjes al helemaal. Een haaientand en een ketting met schelpjes eraan; zon, strand, zee, happiness; ja deze sieraden schreeuwen gewoon ‘LISA!’ en zijn vanaf nu favoriet. Alaud the Label heeft niet alleen onwijs toffe kettinkjes, maar ook andere sieraden, tassen, accesoires én kleding! Love it.

Favourite happy thoughtAlle dagen dat de zon scheen
We hebben eindelijk weer een beetje zomer in Nederland gehad. Jammer dat het maar een paar dagen heeft geduurd, maar de temperatuur blijft de komende weken volgens mij prima. Ik heb de afgelopen dagen zoveel mogelijk in het zonnetje gelegen, maar uiteraard moest er ook gewoon hard gewerkt worden aan school, dus helaas geen hele dagen in de zon voor mij. Ik vind het zo fijn dat we richting de zomer gaan, want ik word hier ook gewoon echt energieker van!

Favourite moment: Moederdag

Er was een jaar waar wij thuis echt helemaal niks hebben gedaan met moederdag. Mam vond het namelijk niet echt nodig en wij (pap, broertje en ik) waren het daar eigenlijk wel mee eens. Toch was dat eens en nooit meer, want moederdag mag dan rete commercieel zijn; tegelijkertijd is het gewoon hartstikke leuk om je mamsie even in het zonnetje te zetten. Het is absoluut geen dag waar wij als gezin honderden euro’s aan uitgeven; het gaat immers om het idee, maar oh het was echt een geslaagde dag!

Favourite experience: Avondje meekijken met de mondhygiëniste

Hygiëne is belangrijk, maar mondhygiëne is misschien nog wel het allerbelangrijkste. Gisteravond mocht ik een avondje meekijken met de mondhygiëniste. Ik heb natuurlijk super mega mazzel, want mijn bestie Brenda is mondhygiëniste! Ik vond het echt fascinerend om te zien en moet eerlijk zeggen dat het absoluut niet mijn ding zou zijn, maar tegelijkertijd heb je bij sommige gebitjes wel echt eer van je (poets)werk. Binnenkort lees je op Laugh Like Lisa een speciale blog over mondverzorging en hoe jij jouw gebit optimaal kunt verzorgen! Stay Tuned.

Favourite song: Fiesta Buena van DJ MAM’S

Het meest zomerse liedje van dit moment; ik word hier zo gelukkig van lieve mensen. Dit liedje doet mij echt denken aan warme zomers en ik zie meteen palmbomen en zwembaden voor me; zo fijn. Het liedje is al best wel oud, maar ik heb het eigenlijk pas vorig jaar ontdekt. Anyway, wil je even lekker wegdromen met een heerlijk zomers muziekje? This one’s for you!

Geniet van het weekend!

Liefsje,

LisaGeef een reactie