Friday Favourites: 19

Friday Favourites: 19

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Eindelijk weer een beetje zomerse temperaturen; dit maakt volgens mij iedereen wel blij. Al moet ik toegeven dat de overgang ineens wel weer heel groot is, soms zelf wel 15 graden verschil! Mijn favorieten van deze week heb ik weer op een rijtje gezet in de Friday Favourites van deze week!

Favourite day: Een dagje Amsterdam

Die lekkere temperaturen moesten even gevierd worden met een dagje Amsterdam. Brenda en ik hadden deze dag al weken geleden gepland, maar we waren super happy dat het ook nog eens lekker weer was. Oh ja, we waren op woensdag in Amsterdam; de dag dat Ajax de finale moest spelen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt zeg; rookbommen, duizenden supporters die aan één stuk door zingen. Super om eens een keertje mee te maken,  maar echt niets voor mij.

Favourite lunchspot: Corner Bakery, Amsterdam

Deze hotspot stond eigenlijk al heel lang op mijn lijstje en afgelopen woensdag ben ik er eindelijk eens geweest. Corner Bakery in Amsterdam is echt een plek waar je eens naartoe moet gaan. Brenda en ik zijn er naartoe gelopen van het station- en dit was wel een klein beetje ver, maar wij zijn echt wandelaars dus dan is het prima te doen. Oké, maar even terug naar Corner Bakery; wauw. Ik heb daar zó lekker gegeten. Op de foto zie je de lunch van Brenda en die had een sandwich met kip en allerlei groente. Zelf had ik een sandwich met avocado en ook heel veel groente; zó lekker. Verder hadden we allebei een milkshake en die was ook zó goed. Ik ben zelf totaal geen zoetekauw, dus ik moet toegeven dat die ene milkshake ook wel genoeg was voor een paar weken. 🙂

Favourite bathroom: Van der Valk, Veenendaal

Afgelopen weekend ging ik een nachtje weg met mama en we hadden zo’n onwijs mooie, luxe kamer. Ik was meteen helemaal verliefd op dit losstaande bad en wilde het liefst in deze hotelkamer wonen. Ik ben een bad al snel zat, maar in dit bad heb ik maar liefst vier keer gezeten in zo’n 12 uur tijd. Oeps!

Favourite breakfast: Hotel breakfast

Ontbijten in een hotel wordt steeds gezonder; ookal is dat niet echt te zien aan mijn bord, haha. Het ontbijt van afgelopen weekend was enorm lekker en er was super veel keus. Het croissantje en het pannekoekje was eigenlijk het enige ongezonde wat ik kon vinden; er was heel veel gezond ontbijt en ik moet zeggen dat ik dit best een vooruitgang vind. Vaak eet ik mij altijd helemaal vol met (ongezonde) ontbijtjes in hotels, dus dit was best wel eens verfrissend.

Favourite hotspot: ’t Taphuys, Arnhem

A
fgelopen weekend was ik niet helemaal fit tijdens het mama-dochter-uitje en daarom was ik ook een beetje kieskeurig qua eten. Ik wilde echt even een leuke plek waar ik ook een (vrij) gezonde maaltijd naar binnen kon stoppen. Echt per toeval kwamen we uit bij ’t Taphuys. De kaart zag er veelbelovend uit en eenmaal binnen keek ik mijn ogen uit! Een onwijs hippe tent met lekker eten en drinken. Ik ga niet alles verklappen over ’t Taphuys, want binnenkort lees je op Laugh Like Lisa een speciale hotspot blog!

Dit was ‘m weer voor deze week. Geniet van je weekend én het zonnetje!

Liefs,

LisaGeef een reactie