HOTSPOT: ’t Taphuys, Arnhem

HOTSPOT: ’t Taphuys, Arnhem

Hotspot, hotspot, hotspot; ik ben dol op een leuke, fabulous hotspot (en hutspot). In mijn nieuwe rubriek ga ik voor jou, en natuurlijk een beetje voor mezelf, opzoek naar de leukste hotspots in het binnen- én buitenland. Waar kun je de lekkerste (vega) burgers eten? De lekkerste cocktails drinken? Het lekkerste op het terras zitten? Ik ga op jacht naar de beste plekjes!

Een tijdje geleden was ik samen met mijn moeder een weekendje weg. Even de rust opzoeken, relaxen, lekker eten en drinken en vooral veel genieten van alles. We begonnen ons weekend met een dagje Arnhem; shoppen! Natuurlijk moest er ook gegeten worden, maar kieskeurig als ik ben konden we niet echt 1,2,3 een leuke plek vinden om te gaan lunchen. Na een tijdje kwamen we echt super toevallig ’t Taphuys tegen. De menukaart zag er goed uit en de locatie (eerste indruk) ook, dus gaan met die banaan.


Bij binnenkomst wist ik haast niet waar ik moest kijken; alles was zó mooi, gaaf, groot en hip! Ik voelde meteen de drang om foto’s te maken voor Instagram (jup, echt) en was heel blij dat we deze toffe plek hadden gevonden.



De menukaart zag er echt prima uit; niet teveel poespas, maar gewoon lekker eten voor een zeer acceptabele prijs. Ik bestelde een tosti légume; een (flinke!!!) tosti met kaas, pesto, heel veel groente en chilimayonaise. Ik was ten eerste al blij dat er zoveel vegetarische opties waren en was zeer verrast door deze tosti. Normaal gesproken heb ik een uur na het eten van een tosti alweer honger, maar van deze heb ik echt tot aan het diner (6 uur later) vol gezeten.

De sfeer in ’t Taphuys is echt ongekend. Het is een gigantisch groot gebouw, maar het voelt totaal niet kolossaal. Er zijn heel veel instagramproof fotoplekjes, heel veel zitplekken en er is heel veel bier en wijn. Op de foto’s zie je onder andere een wand volledig gevuld met wijn (en die mag je gewoon zelf tappen) en er is ook een wand speciaal voor bier; als er een hemel is, dan moet die er haast wel zo uit zien als hier.


Ik ben echt intens gelukkig dankzij het ontdekken van ’t Taphuys. Jammer dat het helemaal in Arnhem is, want anders was ik er ongetwijfeld wekelijks te vinden.

Liefsje,

Lisa



Geef een reactie