Just a small town girl; with a big city mindset

Just a small town girl; with a big city mindset

Ik kom uit een heel klein dorpje midden op de Veluwe; misschien ben ik wel het perfecte prototype plattelandsmeisje. Klompen aan en gaan met die banaan, lekker in de overal in de modder staan. Nou nee, ik ben echt geen plattelandsmeisje. Mijn voorkeur gaat meer uit naar big city-life.

Opgroeien in een dorp is best leuk. Mijn dorp is echt een ons-kent-ons dorp en dat heeft ergens wel zijn charme. Toch ben ik niet het type meisje wat de rest van haar leven in een klein dorpje in Nederland blijft wonen; ik kan niet wachten om het allemaal iets groter te zoeken.

Wanneer ik mensen vertel dat ik in Putten woon denken ze al meteen het ergste. Klompen, weilanden, stank -heel veel stank, zwarte kousen als mode hoogtepunt, kerken, bijna geen winkels, burgerlijkheid, nog meer kerken en natuurlijk noemt iedereen even de Puttense Moordzaak; oh maar Putten is zó veel meer!

Alle dingen uit het lijstje zijn waar; ja, dit kom je tegen in Putten, maar Putten heeft veel meer en is tegenwoordig echt niet alleen meer een plattelandsdorpje. Vrogger -hey, dialect!- was alles anders en vrogger had ik het echt niet uitgehouden in ons pittoreske dorpje.

Ik wil niet beweren dat ik een typisch dorpsmeisje ben, maar ik heb wel echt dat dorpse in mij zitten en dat hoeft er ook niet per se uit van mij. Tegelijkertijd ben ik zo stads als ik weet niet wat. In steden als Amsterdam voel ik mij als een vis in het water; alles lijkt daar zo voor te lopen op de rest van het land. Ik geniet ervan en raak altijd onwijs geïnspireerd van dit soort steden.

Tegenwoordig hoef ik mijn dorp niet meer uit om dit gevoel te ervaren. Putten wordt steeds leuker, ik meen het. De winkels worden leuker en leuker en ik heb mijn mode – hotspot helemaal gevonden. Mijn favoriete winkel is NOW. De naam zegt het al: NOW – nu, in het heden, niet vrogger, maar now. Een stukje grote stad in ons kleine dorpje en het maakt mij enorm blij.

Ik zou liegen wanneer ik zou zeggen dat ik een echte fashionista ben. Ik heb een abonnement op de VOGUE, lees regelmatig de ELLE, bekijk allerlei foto’s van de Fashion Weeks wereldwijd, maar nee, ik ben echt geen fashionista. Ik doe overigens wel mijn best en doe een hoop inspiratie op door de mensen en dingen om mij heen.

Tegenwoordig hoef je ook echt geen fashionista meer te zijn, want daar helpen de meiden die dat wel zijn je wel mee. Daarom vind ik NOW Fashion ook zo’n geweldige plek. Je wordt overspoelt door inspiratie en fashion vanaf het moment dat je de winkel in loopt.

Instant fashionista mode on!

Liefsje,

Lisa

Check ook eens de website van NOW Fashion: www.now-fashion.nlGeef een reactie