Kitesurfen maakt je gelukkig! | Gastblog Lisa

Kitesurfen maakt je gelukkig! | Gastblog Lisa

Hi lieve lezers van LaughLikeLisa, ik heet ook Lisa (mooie naam ook 😉 ), ben 25 jaar oud en kom uit Rotterdam. Voor een blog van een fulltime levensgenieter schrijf ik graag een gastpost want inderdaad, het leven is geweldig! En er zijn zo veel leuke dingen die wij kunnen doen met onze tijd. Ik besteed mijn dagen het liefst met kitesurfen, yoga, fitness, schrijven en keihard werken aan mijn startup Kiteheart. Het liefst deel ik mijn liefde voor het kitesurfen met zoveel mogelijk mensen!

Maar wat is dat kitesurfen precies dan?
Je bent vast weleens langs het strand gereden tijdens een winderige dag, de lucht vol met felgekleurde vliegers en mensen die lachend over het water zoeven en toffe hoge sprongen maken. Dát is dus kitesurfen. Met behulp van de kracht van een grote vlieger (de kite) beweeg je je over het water. Kitesurfen geeft een gigantisch gevoel van vrijheid, het is een heerlijke workout en je bent lekker buiten op het water.

Is kitesurfen moeilijk te leren?
In tegenstelling tot wat veel mensen denken is kitesurfen niet gevaarlijk of moeilijk om te leren. Als je les neemt bij een goede gecertificeerde kitesurfschool leren de instructeurs jou om op een veilige en verantwoorde manier om te gaan met de kite. Het uitgangspunt is dat jij helemaal voorbereid wordt om veilig en zelfstandig het water op te kunnen. Na een paar lessen kunnen de meeste mensen al wat meters maken op het board! Maar dat is niet eens waar het om gaat, het belangrijkste is dat je onwijs veel lol hebt op het water. Ik heb zelf superveel vrienden die ik dankzij het kitesurfen heb leren kennen en waarmee ik samen op het water sta, biertjes drink, chill bij het kampvuur en zelfs op reis ga.

Kom jij bij de community?
Vanaf het eerste moment dat ik een kite aanraakte, alweer meer dan 10 jaar geleden, was ik helemaal hooked. Nu is het mijn missie om dit gevoel met anderen te delen, vandaar dat ik Kiteheart heb opgericht. Dit is een platform waar (toekomstige) kitesurfers alles omtrent kitesurfen kunnen vinden, van kitesurflessen tot kitesurf vakanties en kitesurfshops. Wil je ook graag leren kitesurfen? Sluit je dan aan bij onze community op Facebook en Instagram! En schroom niet om een berichtje te sturen want ik sta altijd open voor het beantwoorden van vragen of het geven van tips.

Met sportieve groeten vanaf het strand,

Lisa van den Dool


Facebookhttps://www.facebook.com/ridehardkiteheart/?fref=ts )
Instagramhttps://www.instagram.com/kiteheartcom/ )
Website ( www.kiteheart.com )Geef een reactie