Things that make me happy: 2

Things that make me happy: 2

Ik probeer altijd vrolijk te zijn en ik ben altijd optimistisch. Er zijn heel veel dingen in het leven die mij happy maken en vanaf nu wil ik die af en toe met jullie delen. Misschien inspireert het je wel of misschien maken andere dingen jou wel veel gelukkiger. Happiness is the key that leads to succes!

☼ Een boek uitlezen ☼ Het eerste rondje van het jaar buiten op de racefiets ☼ Het nieuwe album van Ed Sheeran ☼ Sushi ☼ Geurkaarsjes ☼ Leuke samenwerkingen voor mijn blog ☼ Vloggen ☼ Afspreken met vriendinnen die ik lang niet heb gezien ☼ Dat de avonden weer langer worden ☼ Muziek van Daddy Yankee (zó zomers!) ☼ Vakantiewebsites afstruinen ☼ Werken bij Dolfinarium ☼ Coca Cola Zero Vanille ☼ Gilmore Girls ☼ Koffie van Dunkin’ Donuts ☼ Vliegtuigen spotten op Schiphol ☼ Nieuwe tattoos laten zetten ☼ Op de fiets naar de lekkerste ijsjeswinkel van de omgeving ☼ Radlers ☼ Een planning maken en die super optijd af hebben ☼ Deadlines halen ☼ Wakker worden met de zon op mijn gezicht ☼ Lieve en leuke reacties krijgen op mijn website en vlogs ☼ Dat ik over een paar weken weer op vakantie ga ☼ Weekendjes weg ☼ Onverwachts iets heel erg leuks doen ☼ Palmbomen; ik wil er ook een paar thuis ☼

Dit waren ze weer, mijn happy things deel 2! Ik ben wel benieuwd, wat maakt jou echt super happy?

Liefsje,

Lisa2 gedachten over “Things that make me happy: 2”

  • Woooow!! Dit is echt te gek, je schrijft mega fijn. Je hebt prachtige foto’s en een mooie instagram. Ik kwam je tegen mij een van mijn dolfinarium vriendjes op Instagram en ik was super benieuwd. Maar nu ik dit lees , haha geen woorden hoe happy ik word om dit te lezen, zoveel geluksmomentjes die ik met je deel! Vooral Gilmore Girls, Dolfijnen , Reizen en Vloggen. Maar eigenlijk wel alles in deze lijst, ik vind je nu al te leuk!! Ik ben ook een blogg gestart vorig jaar Juli, maar ik heb niet zo goed doorgezet als jou, je hebt een prachtige blogg!! Vloggen vind ik te leuk, mijn nieuwe camera is net binnen. Haha ik word hier heel enthousiast van! Liefs Janneke Charlotte

Geef een reactie