Yes! Ik mag CLIF BARS testen.

Yes! Ik mag CLIF BARS testen.

Ken jij de repen van Clif Bar al? Ik ken ze al wel een tijdje en ik ben er een klein beetje fan van. Vandaag heb ik echt een mega leuke blog + video, want ik mag een aantal Clif Bars proeven en testen. Ik mag mijn ongezouten mening geven en mijzelf helemaal volproppen met de repen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk alleen de Clif Bars met pindakaas en macadamia goed ken. Dit zijn mijn all time favorieten en volgens mij ook de enige twee die ik ooit heb geproefd. Clif Bars zijn niet heel goedkoop, maar ze vullen ook echt gigantisch. Dus als je het zo bekijkt zijn ze eigenlijk best wel goedkoop.

De repen bevatten veel gezonde ingrediënten en ook toegevoegde vitamines. Clif Bars voorzien de spieren van de energie die zij nodig hebben bij bijvoorbeeld sporten. Daarom worden de Clif Bars ook door veel (top)sporters gebruikt. En nee, het is niet zo dat je de repen alleen kan (/mag) eten voor/tijdens of na het sporten, want gewoon als tussendoortje zijn ze ook reuze lekker. In mijn nieuwe video proef ik een aantal verschillende smaken en vertel ik mijn VERRASSENDE favoriet.

Welke bar lijkt jou het lekkerst?

Liefsje,

LisaGeef een reactie