Friday Favourites: 20

Friday Favourites: 20

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Een vét spannende week, want ik had onder anderen mijn afstudeerperformance en onder werktijd begon de bevalling van dolfijn Roxy ineens; whaaaa wat een toffe week! Kijk je mee naar mijn favorieten?

Favourite lucky moment: De geboorte van babydolfijntje James

Ja, dit was echt weer een gevalletje lucky bastard. Ik maakte namelijk voor de derde keer in mijn leven een bevalling van een dolfijn mee en dit was de tweede keer tijdens een Dromen bij Dolfijnen-dienst! Dit is echt zo bijzonder en uniek om mee te maken en ik heb er ook ontzettend van genoten. De Dromen bij Dolfijnen-kindjes waren allemaal muisstil en wisten niet wat ze meemaakten. Moeder Roxy en zoontje James maken het goed en ik ben elke keer weer happy als ik foto’s of video’s van de kleine zie!

Favourite moment: Wielrennen in het zonnetje

Ik had al een aantal weken niet meer op de racefiets gezeten en vond het dus de hoogste tijd om dit weer eens te doen. Het zonnetje was de afgelopen week flink aanwezig en dat maakt fietsen echt 10 keer zo leuk. Meestal fiets ik een rondje door de polder; lekker langs het water. Ik kan daar onwijs van genieten! Voortaan maar weer iets vaker op de racefiets. 😉

Favourite moment 2: Afstudeerperformance

Oh, wat was ik zenuwachtig de afgelopen weken, maar afgelopen maandag was het dan eindelijk zo ver; mijn afstudeerperformance. Ik heb hier de laatste weken keihard naartoe gewerkt en ben stiekem best trots op het eindresultaat. In mijn nieuwe vlog, die morgen online komt, kun je meteen even zien hoe bizar zenuwachtig ik was!

Favourite accesoire: Mijn Britney Spears microfoon

Noem je het nu echt een Britney Spears-microfoon, Lisa? Ja! Oh, ik voelde me net Britney Spears of Mega Mindy met mijn té coole headsetje. Ik wilde tijdens mijn afstudeerperformance niet beperkt zijn qua bewegingen en daarom koos ik ervoor om gebruik te maken van een headset! Ideaal. Op die manier kon ik gewoon alle kanten op bewegen.

Favourite festival: LaLaLand

LaLaLand is zó leuk! Het festival wordt al een aantal jaar achter elkaar georganiseerd in Harderwijk en dit jaar ging ik er voor de derde keer naartoe. Heerlijk weer, heerlijke muziek, gezellige mensen, lekker aan het water; oh het was weer genieten. Een leuk voordeel is ook dat het festival helemaal gratis is; dus zet volgend jaar maar vast in je agenda!

Tot volgende week!

Liefsje,

LisaGeef een reactie