Friday Favourites: 21

Friday Favourites: 21

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Een week waar ik vooral heel hard aan mijn scriptie heb gewerkt, maar daarnaast was er gelukkig ook tijd voor ontspanning en leuke momentjes. Zo genoot ik onder andere van een prachtig boeket bloemen, ging ik een dagje naar Duitsland en kocht ik een echte designertas!

Favourite flowers: Afstudeerbloemen

Nee, helaas ben ik (nog) niet afgestudeerd, maar zoals je misschien wel weet gaf ik vorige week mijn afstudeerperformance. Na afloop kwam mijn lieve mama met dit prachtige bosje bloemen aan en ik was er SUPER blij mee! Ik had het totaal niet verwacht en dan zijn datsoort dingetjes toch altijd wel extra leuk en lief.

Favourite evening: Zaterdagavond op het terras

Het was zaterdagavond eigenlijk iets te koud voor drankjes op een terras, maar bikkel die ik ben, trok ik gewoon een extra jasje aan. Ik heb echt genoten van een avondje terrassen. Wijntjes drinken, wat tapas hapjes erbij en lekker mensen kijken; puur genieten!

Favourite purchase: Een (échte!) Michael Kors

Het kopen van een designertas stond al heel lang op mijn lijstje. Ik loop al een aantal jaar rond met verschillende Michael Kors tassen, maar die komen bijna allemaal uit Egypte en zijn dus hartstikke fake. Én goedkoop; dat dan weer wel. Ik was niet van plan om een echte MK te kopen, maar eenmaal in de winkel kon ik mijzelf niet meer in bedwang houden. IK BEN ER ZO BLIJ MEE! Mijn geld is trouwens nu wel bijna op, maar dan maar even een maandje wat zuiniger aan, toch 😉

Favourite day: Dagje Duitsland

Duitsland lijkt zo ver weg, maar eigenlijk is het hartstikke dichtbij, want vanuit mijn woonplaats ben je er binnen vijf kwartier. Deze foto is gemaakt in het dorpje Kleve, een vrij groot dorpje net over de grens. Ik vind het echt heel leuk om naar Duitsland te gaan en dan vooral om drogisterij artikelen te kopen; die zijn namelijk mega goedkoop in Duitsland! Heb dus weer even flink ingeslagen.

Favourite song: Katy Perry – Bon Appétit

Sinds vorige week echt mijn favo liedje hoor. Wat een onwijs foute songtekst, maar wat een heerlijke meezinger. Ik vind de videoclip eigenlijk best wel heel sterk, want het geeft een beetje het beeld dat mannen ”de baas” zijn in de wereld en dat vrouwen er maar gewoon naar moeten luisteren. Tja, ik kan wel een wijze les gaan geven hier, maar kijk de videoclip maar gewoon én geniet van het liedje!

See you next week!

Liefsje,

Lisa en haar ongegeneerde selfie in Kleve!Geef een reactie