Friday Favourites: 22

Friday Favourites: 22

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Bom dia! 
Welkom bij een nieuwe Friday Favourites! Mijn laatste favourites in het actieve proces van het maken van mijn scriptie en dus hopelijk na deze week wat spannendere favourites waarin ik nóg meer beleef! Volgende week ga ik op vakantie, dus dan even iets minder updates van mij, maar zodra ik terug ben kan de spam weer beginnen!

Favorite shirt: Dit leuke shirtje van de Bershka (niet gekocht overigens)

Wat? Niet gekocht? Nee, ik moet echt even op mijn geld letten en daarom heb ik dit mega leuke shirtje maar gewoon laten hangen. Ik was er ook niet kapot van, maar vond het wel een leuk shirtje voor de zomer.

Favorite moment: Het inleveren van mijn scriptie!Vandaag was het dan éindelijk zo ver; ik heb mijn scriptie ingeleverd! Vanaf nu kan ik eindelijk iets meer proberen te relaxen en ik moet echt even wat stress loslaten. Sinds februari ben ik bezig geweest met mijn onderzoek en portfolio en ik kan er nu alleen maar blij mee zijn dat het eindelijk achter de rug is. Ik heb keihard gewerkt en ben ook echt trots op het eindresultaat. Hopelijk denkt school er hetzelfde over en mag ik begin juli vertellen dat ik ben afgestudeerd!

Favorite workout: Rondje wandelen in de natuur

De foto zegt volgens mij al genoeg; dit is zo’n ongelooflijk mooi gebied om te wandelen. Ik kan hier ook echt uren zitten en genieten van de rust om mij heen. Wandelen vind jij misschien wel super burgerlijk, maar ik ben er dol op. Af en toe moet je gewoon even een flinke wandeling maken en voor mij is het ook echt een uitlaatklep; i love it!

Favorite song: Liam Gallagher – Wall of Glass

My, oh my! Ik vind dit zo’n waanzinnig lekker liedje en heb hem al dagen op repeat staan. Ik moet zeggen dat ik niet per se een echte Oasis-fan ben, maar ik vind Liam als solo wel echt goed. Dit nummer is echt heerlijk voor tijdens het studeren of sporten, maar soms luister ik het ook vlak voor het slapengaan; ja, echt.

Geniet van het zonnige weekend en see you soon!


Liefsje,

LisaGeef een reactie