Friday Favourites on Wednesday: 23

Friday Favourites on Wednesday: 23

Elke vrijdag ( en vandaag dus woensdag ) neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Mijn favourites zijn een beetje te laat, en op woensdag, maar daardoor niet minder leuk!  Kijk je mee?

Favourite concert: Daddy Yankee in Amsterdam

Precies een week geleden ging ik met Gina naar Daddy Yankee in The Box in Amsterdam. Het was echt zo’n heerlijk goed latin feestje en het was onwijs gezellig. Dit was mijn eerste latin-concert en ik moest echt wel even wennen, want normaal zijn de concerten waar ik naartoe ga ietsjes heftiger ūüėČ Maar het was MEGA leuk!

Favourite party: Trouwdag papa en mama

Papa en mama zijn 25 jaar getrouwd en dus was het tijd voor een feestje! Het was een super gezellig feestje en ik mocht eindelijk mijn nieuwe blauwe jumpsuit, die ik al een paar maanden in de kast had hangen, aan! Het was een enorm warme dag, maar we hebben er allemaal van genoten.

Favourite moment: In het vliegtuig naar Egypte

Eindelijk! Ik mocht weer in het vliegtuig stappen naar mijn -op dit moment- favoriete bestemming; Egypte. Heel bijzonder om eindelijk met mijn hele familie naar de plek te gaan waar ik een aantal weken heb gewerkt. Binnenkort lees je een speciale Egypte-blog en er komt ook een Egypte-vlog online; stay tuned, dus!

Favourite netflix: Orange is the New Black

Ken jij OITNB al? Ik neem aan van wel en zo nee; ga het snel kijken! Het nieuwste seizoen staat nu net een paar weekjes online. Ik ben nogal verslaafd aan deze serie en besloot om de nieuwe afleveringen te bewaren voor in het vliegtuig. Nou, het wachten was het meer dan waard. Om je alvast even in de mood te brengen kun je hierboven de trailer van het nieuwe seizoen bekijken. Welcome to litchfield!

Favourite day: Dagje Burgers Zoo

Burgers Zoo is denk ik mijn favoriete dierentuin. Ik vind het zo mooi en ruim opgezet en ben helemaal verliefd op het Ocean gedeelte, waar de vissen, roggen en haaien gewoon boven je hoofd. In mijn nieuwste vlog zie je een aantal beelden die ik gemaakt heb; waaronder ook in de ocean.

Dit waren mijn favorietjes op vrijdag, maar vandaag een keer op de woensdag. Stay tuned voor mijn Egyptische blogs en vlog!

Liefsje,

LisaGeef een reactie