IK GA OP VAKANTIE!

IK GA OP VAKANTIE!

De titel is een klein, petit peu, beetje misleidend; want die vakantie is allang voorbij. Wees niet getreurd, want is deze nieuwe vlog neem ik jou mee op vakantie naar het heerlijk warme Egypte!

— English version below the video —

De laatste maanden heb ik echt afgeteld naar dit moment; eindelijk op vakantie, eindelijk mijn scriptie ingeleverd en eindelijk even relaxen en terug naar de plek waar ik zo dol op ben. Ik heb tijdens de vakantie natuurlijk ook wat filmpjes gemaakt voor in mijn vlog zodat jij ook even mee kunt genieten!

These last months I was constantly looking forward to my vacation; finally some time to relax after finishing my final paper. And finally going back to the place that I love so much. I’ve filmed some parts of my vacation, so I could make a special Egypt-vlog! I hope you’ll enjoy this video as much as I do. If you would like to watch the video with subtitles, just click on the subtitle button in the right corner.

Binnenkort lees je ook een speciale Egypte-blog op Laugh Like Lisa en ik denk dat er nog wel meer Egyptische blogjes aan gaan komen. Voor nu in ieder geval heel veel kijkplezier en tot snel!

Liefsje,

LisaGeef een reactie