Things that make me happy: 3

Things that make me happy: 3

Ik probeer altijd vrolijk te zijn en ik ben altijd optimistisch. Er zijn heel veel dingen in het leven die mij happy maken en vanaf nu wil ik die af en toe met jullie delen. Misschien inspireert het je wel of misschien maken andere dingen jou wel veel gelukkiger. Happiness is the key that leads to succes!

☼ Wijntjes drinken op het terras ☼ Nieuwe seizoenen van mijn lievelingsseries ☼ De geur van regen na een lange warme dag ☼ De muziek van Coldplay ☼ Bitterkoekjesijs ☼ Buiten ontbijten ☼ Mango ☼ Goede gesprekken met mensen die mij dierbaar zijn ☼ Een wandeling in de vroege ochtend ☼ De geur van versgebakken brood ☼ Mijn lieve kat die de hele dag lazy is ☼ Wakker worden zonder buikpijn; zeldzaam ☼ Een good hair day ☼ Mijn nieuwe blauwe jumpsuit ☼ Kriebels in de buik; van geluk, liefde of wat dan ook ☼ Groentespiesjes op de barbecue ☼ Voor de derde keer een bevalling van een dolfijn meemaken ☼ Grapjes uithalen zonder dat iemand het doorheeft ☼ Mijn eerste echte designertas ☼ Hakken dragen; liefst elke dag ☼ Wakker worden met een leuk appje ☼ Mijn FitBit omdoen na een dag afwezigheid ☼ Weten dat ik bijna op vakantie ga ☼ Koffer inpakken ☼ Jurkjes ☼ Restaurantjes die veel vegetarische dingen op de kaart hebben staan ☼ Met mijn blote voeten in het zand ☼ Nieuwe bikini’s; verslaafd ☼ Nieuwe zonnebrillen; ook verslaafd ☼ Een vet gezonde lunch maken ☼ Vervolgens een reep chocola naar binnen werken ☼ Masterchef Australië ☼

Een hoop happy moments! De zomer komt er nu echt aan, dus op naar nog veel meer happy!

Liefsje,

LisaGeef een reactie