IK BEN (/WAS) ZÓ ZENUWACHTIG!

IK BEN (/WAS) ZÓ ZENUWACHTIG!

Een week te laat, maar mijn nieuwe vlog staat vanaf NU weer online! Ik heb een paar drukke weken achter de rug en daarom is mijn vlog iets later dan dat je gewend bent. Sorry, sorry, maar vanaf nu kun je er eindelijk weer van gaan genieten.

Ik had vanochtend ook nog even een mega tegenslag met mijn vlog, want ik kon hem niet exporteren! Ik ben serieus drie uur bezig geweest met dit probleem, maar het is gelukt. Mijn nieuwe vlog staat weer online.

In deze vlog zie je onder anderen hoe mijn gebit weer even grondig wordt schoongemaakt, een dagje Amsterdam (mét heel veel voetbalsupporters?), een weekendje in een hotel en natuurlijk… MIJN AFSTUDEERPERFORMANCE! Kijk dus snel mee naar vlog nummer… 7!

Fijn weekend!

Liefsje,

LisaGeef een reactie