Friday Favourites: 24

Friday Favourites: 24

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Wat een week was dit! Ik ging van de ruim 38 graden naar 16 graden in een paar uur tijd en ook moest ik mijn zonnebedje verlaten voor een fietstochtje in de regen. Dra-ma! Maar ja, we kunnen het weer niet veranderen, dus we moeten er maar iets leuks van maken. Deze week dus een gemixte friday favourite met heerlijke, zonnige vakantiekiekjes, maar ook met wat minder fleurige plaatjes.

Favourite picture: Op het balkon in Egypte

Je wordt ’s ochtends wakker, maakt de gordijnen open en ziet palmbomen en een strakblauwe lucht. Nee, ik probeer je niet jaloers te maken, maar dit was echt één van mijn favoriete momenten van de vakantie; wakker worden in het paradijs! Heb je mijn speciale Egypte-vlog al gezien? Nee, nog niet? Klik dan snel HIER!

Favourite view 1: Vanuit het vliegtuig boven Egypte

Ik ben dol op vliegen en kijk ook hoe mooi dit uitzicht is. Ik vind voornamelijk het opstijgen echt zo’n gaaf gevoel en dan vooral het opstijgen wanneer je richting je vakantiebestemming vliegt. De terugreis vind ik altijd iets minder fijn. 🙂

Favourite view 2: Palmbomen en zwembaden

Op de vroege ochtend gaan zwemmen in de relax pool betekende bijna de hele vakantie; privé zwembad! Ik vond het heerlijk om in de ochtend na het ontbijt even een beetje te zwemmen om vervolgens lekker te relaxen in de schaduw van een palmboom. Man, wat krijg ik een heimwee als ik al deze foto’s weer zie; mag ik terug?

Favourite song: Instruction van Jax Jones

Dit is echt een mega lekker en zomers liedje. Ik hoorde hem voor het eerste in Egypte en sindsdien staat ‘ie op repeat. Ik vind de videoclip een beetje vaag, maar ja, wie kijkt er tegenwoordig nog écht naar een clip? Ja, ik eigenlijk wel, haha. Anyway, een heerlijk zomers liedje die je zelfs op regenachtige dagen een zomers gevoel geven. Kriebeltjes in de buik-effect!

Het was weer een leuke week!

Liefsje,

LisaGeef een reactie