Friday Favourites: 25

Friday Favourites: 25

Elke vrijdag neem ik je mee in mijn favorieten van de week. Zo vertel ik je bijvoorbeeld alles over mijn favoriete liedje van de week, of over mijn favoriete drankje wat ik bijna elke dag gedronken heb. Een kleine kijk in de wereld van mijn favourites.

Hemeltje lief! Dit zijn alweer de 25ste Friday Favourites sinds ik ben begonnen met mijn blog. Wat gaat de tijd nog snel. De afgelopen week was best wel vreemd. Ik had namelijk mijn laatste werkdag bij het Dolfinarium, ik ben mijn spullen aan het pakken voor mijn nieuwe avontuur en ik ben ook nog VOL aan het voorbereiden voor mijn afstudeer assessment; de stress jongens. Ach, hopelijk kan ik over ongeveer een weekje weer een beetje rustig adem halen en wat meer tot rust komen. Voor nu vind je hier in ieder geval mijn favourites van de week weer!

Favourite moment: Mijn laatste keer Dromen bij Dolfijnen

​Dit noem ik mijn favoriete moment van de week, maar eigenlijk was het natuurlijk helemaal niet zo’n leuk moment. Afgelopen week had ik mijn laatste werkdagen bij het Dolfinarium. Helaas kon ik mijn periode, door omstandigheden, niet helemaal afmaken zoals ik het zelf had gewild. Maar ja, soms is het nu eenmaal niet anders en afgelopen week mocht ik toch echt voor de laatste keer (ooit?) een nachtje dromen bij de dolfijnen. Ik heb enorm genoten en heb het goed af kunnen sluiten. ’s Avonds laat heb ik nog even goed genoten van het uitzicht (babydolfijntje James!) en ik heb zélfs genoten van het feit dat ik maar een paar uurtjes slaap heb gehad. Lieve collega’s van Dolfi, bedankt voor de gezellige jaren en bedankt voor alles wat ik van jullie heb mogen leren. Ik zie jullie snel!

Favourite drink: Roze(!!!!) guava drink van IAmSuperjuice

Een lekker tropisch drankje vind ik altijd al goed en lekker, maar als dat drankje ook nog eens ROZE is, nou dan heb je mijn hart gestolen. Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje van IAmSuperjuice met allemaal tropische drankjes. Ik probeerde deze week als eerste de roze guava en ik ben fan! Het is een lekker, zoet drankje, maar tegelijkertijd heeft het ook een frisse nasmaak. Kortom, een echte aanrader!

Favourite picture: Een selfie met Johnny de Mol

Tijdens mijn allerlaatste dromen bij dolfijnen zag ik ineens een heel bekend gezicht… JOHNNY DE MOL! Oh, ik ben dus echt zó fan van deze man. Ik vind hem zó leuk op televisie en hoe hij die programma’s zoals SynDROOM presenteert; fantastisch. Ik kon het dus ook echt niet laten om even met hem op de foto te gaan. Mooi meegenomen; in het echt is ‘ie net zo leuk en oprecht als op televisie en dat kan láng niet elke BN’er zeggen. 😉

Favourite lunch: Broodje pesto kip

Whenever I eat meat, it’s either fish or chicken. Ik probeer zo min mogelijk vlees te eten, maar af en toe heb ik echt even zin in iets met kip. Dit broodje pesto kip was daarom echt een GO! Het was wel iets te veel, want ik ben er bijna de hele dag misselijk van geweest. 🙁 

Dit waren mijn laatste favourites vanuit Nederland voorlopig. Hopelijk heb ik een beetje snel internet in Portugal en kan ik jullie daar ook gewoon op de hoogte stellen. En denk je nu van; Lisa? Portugal? Ja! Ik vertel je hier snel meer over!

Geniet van je weekend!

Liefsje,

LisaGeef een reactie